|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/02/2008 : 22:24:46
|
Artık ringler bile rare düşüyor x)) %250 felan daha eklemem gerek eldeki mf ye :/ |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 02/02/2008 : 00:08:01
|
Beyler size şöyle söyleyeyim; 300% mf hiçbir şey değil.Bende 1200% vardı ve bişi çıkmıyordu.İşte size mf nasıl yapılır:
-Mf level arttıkça artar. -Maksimum soketli armorlar toplayın ve bunlara eğer fakirseniz perfect topaz ekleyin,çok zenginseniz ist rune ekleyin.Ama ist rune ekleyecek kadar savurgan olmak için hacker olmak gerek sanırım xD -Tüm armorlarınızda topazlar tam oldupunda sıra mercenary e geldi.Onunda tüm armoru topazlı olsun. -Meph e geldiğinizde normal eşyalarınızla son canını bırakın.Sonra mf eşyalarınızı giyin.Ve bırakın merc iniz öldürsün.Böylece sizin mf nize mercinde mf si eklenir.Ama dikkat edin bu başka şekilde olmaz.
Pala senin o base mf dediğin herhalde benim ilk dediğim olsa gerek.Ama class lar arasında fark olacağını hiç sanmam. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/02/2008 : 02:14:32
|
İyi de ist rune %25 mf veriyor, perfect topaz %24 :)
Level arttıkça değil, karakteri açınca bi base şansın oluyor. 1-100 arası ve değişmeyen/öğrenilemeyen
Ayrıca gemler su gibi düşüyor, horadric küpü kullanın biraz, ay bu çöp diyerek 2. seviye , 1. seviye gem almamazlık yapmayın gem sıkıntısı çekiyorsanız. Zaten ilerde perfect olarak düşüyor yerden x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 02/02/2008 : 02:43:54
|
benim bildiğim perfect bi tek hellforge muydu neydi ondan düşüyordu.Şu ist işine gelirsek:) dedim ya eğer hackersan ya da gm isen ist kullan:D
base şansı ilk defa duyuyorum ama lvl arttıkça mf artar bunu biliyorum |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/02/2008 : 12:08:15
|
Bazı mf formüllerinde de geçiyor base chance. Diablo muydu başka bir oyun muydu onu hatırlamaya çalışıyorum :) %85 diablo ama |
Deniz, kum, güneş <3
 |
|
Konu  |
|
|
|
|