AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 botlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/03/2004 :  14:12:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle.... Açık yazmıştım ama hadi neyse )))
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 28/03/2004 :  14:33:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Botlarda oyuncu sınırlaması yoktur. Oyunu açarken Create Game ekranında Max.Players seçeneğinde oyuncu sayısını belirleyebilirsin. Oyuna girdiğinde oyuncu sınırısını 30 bile yapsanız botlarla beraber 8 kişi oyuna başlarsınız. Sayıyı arttırmak için konsolu açıp addbot (0-100) komutunu birçok kere tekrarladığınızda belirtilmiş olan oyuncu sayısına ulaşabilirsiniz.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 29/03/2004 :  13:48:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Botlarla oynama sınırı var 32 den fazla bot eklenmiyor, Leg0l4s'ın da dediği gibi eğer Pod Bot ise "addbot 100" komutuyla en iyi botları ekleyebilirsiniz.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 29/03/2004 :  13:55:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son pod-Bot 2.5 kullananlar için;
Bazı haritalar 10'luk takımlardan fazlasını kabul etmiyorlar. o yüzden ben şahsen şöyle yapıyorum ve oynadığım oyundan da zevk alıyorum. oyunun kişi saysını 30 a ayarlayın, oyuna başladıktan sonra bot menusunu açıp 5. seçenek ve tekrar 5. seçeneği seçin, program otomatik olarak serverı doldurup takımları eşit düzeye getiriyor. o zaman hem takımlar eşit oluyor hem de server doluyor.

Düzeltme: Heyecanınızı ve sinir kat sayınızı anlıyorum, fakat mesajlarımızı biraz daha forum kurallarına uygun seçersek daha sağlıklı yardım alırız. normalde bu tip bir konunun kilitlenmesi lazım, verilen cevaplar ve bir anlık sinirden dolayı yazdığınızı düşünerek şimdilik sadece uyarıyorum sizden ricam biraz daha dügün mesajlar yazmanız.
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 02/04/2004 :  08:57:42  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
32 tane botu kaldırabilecek makinenin fanını öperim walla benim comp. kaldırmıyor... En fazla 14 tane Ekran kartımda güzel ama kaldırmıyor işte. Ge-Force Titanium 128 İşlemcim AMD 25oo daha ne yapim ?

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000