bunu tam olarak bilemiyorum belki indirdiğin bottandır yada oyununa atadığın botlardandır.(bu arada bir daha arka arkaya mesaj atma mesajlarını "İletiyi Düzenle" seçeneğiyle değiştir.)
Birincisi şu karakterleri bir kere yaz.Uzatmazsan daha iyi olur diye düşünüyorum.İkincisi botların hepsi salak değil.Eğer Real-Bot'ların eski versiyonundaki botlarla oynuyorsan evet onlar salak ama diğerlerinin o kadar da salak olduğunu sanmıyorum. Not:(Pod-Bot'u 2.5'i indir ve 100'lük bot at)
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
2.5 de En Akıllı Botlar 89 luk oluyor yani denedim ve gördüm her çeşit bot attım (Bunu Üç Kere Yaptım) Ve Benden En Çok Frag Alan Bot 89 Oldu Yani İyinin Düşüğün Normalin Üstü Öyle Birşey ! (Nokta)
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Bu oyunda 20 kişilik pod yapabilme şansımız varmı?? Eğer varsa hangi siteden indirebiliriz. Araştırdığım bütün sitelerde 8'lik pod var. 20 kişilik bileniniz varsa bir zahmet yardım....