AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Oyungezer
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

xnkx
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 05/09/2008 :  22:01:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Alıntı;
"Dergimizin Eylül 2008 sayısında hepinize ufak bir süprizimiz olacak.

10 Şanslı okuyucumuza World of Warcraft'ın merakla beklenen yeni genişleme paketi Wrath of the Lich King'in Kapalı Beta'sının kapılarını ardına kadar açıyoruz.

Death Knight'ın efsane Questlerini, Northrend'in dondurucu havasını herkesten önce görmek ve herkese hava atarak "Oradaydım" demek istiyorsanız(ehühehe) , Oyungezer Eylül 2008 sayısını kaçırmayın "

xleonx

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 06/09/2008 :  23:59:00  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Demek ki alıyorum =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

xnkx
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 15/11/2008 :  21:33:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1.ci yılını kutlayan OyunGezer dergisinin büyük hediyesi Tam sürüm Splinter cell pandora tomorrow oldu. 164 sayfalık bir dergi hazırlanmış.
Bu sayfadan ayrıntıları öğrenebilirsiniz.:D
http://www.oyungezer.com.tr/

xleonx

Sayfanın En Üstüne Git

Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 24/11/2008 :  18:21:44  Bilgileri Göster  Nevaldis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk çıktığı sayıyı sonradan temin etmiştim fakat daha sonra hiç bir sayısını kaçırmadan aldım ve koleksiyon yapmaya devam ediyorum gerek incelemeleri ile gerek kadrosu ile mükemmel bir dergi gerçekten.
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 27/12/2008 :  20:21:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyungezer bana çok canayakın geldi.=) Hele o resim altı yazılarına hayranım incelemeleri okurken sanki oyunu oynuyormuşsunuz gibi bir hisse kapılıyorsunuz.Hele bir ara OGZ Dövüş klubü vardı derginin en çok hoşuma giden bölümü.=)
Oyungezer dergisine aboneyim ilk çıktığı günden beri koleksiyon yapıyorum bir bakıma. =)Ancak Organize Sanayi bölümünün beni çok tatmin etmediğini söyleyebilirim.İşlemci vb. bilgisayar parçaları için ayrıca BYTE dergisini alıyorum.

Ancak her ne olursa olsun OYUNGEZER 4 EVER!

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000