Alıntı; "Dergimizin Eylül 2008 sayısında hepinize ufak bir süprizimiz olacak.
10 Şanslı okuyucumuza World of Warcraft'ın merakla beklenen yeni genişleme paketi Wrath of the Lich King'in Kapalı Beta'sının kapılarını ardına kadar açıyoruz.
Death Knight'ın efsane Questlerini, Northrend'in dondurucu havasını herkesten önce görmek ve herkese hava atarak "Oradaydım" demek istiyorsanız(ehühehe) , Oyungezer Eylül 2008 sayısını kaçırmayın "
1.ci yılını kutlayan OyunGezer dergisinin büyük hediyesi Tam sürüm Splinter cell pandora tomorrow oldu. 164 sayfalık bir dergi hazırlanmış. Bu sayfadan ayrıntıları öğrenebilirsiniz.:D http://www.oyungezer.com.tr/
İlk çıktığı sayıyı sonradan temin etmiştim fakat daha sonra hiç bir sayısını kaçırmadan aldım ve koleksiyon yapmaya devam ediyorum gerek incelemeleri ile gerek kadrosu ile mükemmel bir dergi gerçekten.
Oyungezer bana çok canayakın geldi.=) Hele o resim altı yazılarına hayranım incelemeleri okurken sanki oyunu oynuyormuşsunuz gibi bir hisse kapılıyorsunuz.Hele bir ara OGZ Dövüş klubü vardı derginin en çok hoşuma giden bölümü.=) Oyungezer dergisine aboneyim ilk çıktığı günden beri koleksiyon yapıyorum bir bakıma. =)Ancak Organize Sanayi bölümünün beni çok tatmin etmediğini söyleyebilirim.İşlemci vb. bilgisayar parçaları için ayrıca BYTE dergisini alıyorum.