|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/05/2004 : 05:36:26
|
Kiatp konuları uzunca bir zamandır konuşulmuyor. Kitap okumayımı bıraktınız?? Fantastik tarz olsun, diğer tür romanlar olsun sürekli yeni birşeyler geliyor. Peki ama neden konuşulup yeni kitaplar önerilmiyor?? Ben bu aralar açıköğretim ders kitaplarını okuyorum ve pek kimseye önermiyorum   |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 02/05/2004 : 11:09:57
|
Ben da vinci şifresi isimli kitabı okuyorum şu anda. 100 küsürüncü sayfadayım ve iyi gidiyor kitap. Sürükleyici. Ondan önce ise Kara kule 'nin beşinci kitabı olan "Calla'nın Kurtları" nı okumuştum. Seri'nin hayranlarını biraz hayal kırıklığına uğratsa da benim gibiler mecburen okudular kitabı. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 02/05/2004 : 17:03:44
|
Konu 'Kültür, Sanat, Spor'a daha uygun, o yüzden taşıdım.
Onun dışında: Michael Moorcock - İşte o adam, ikinci kez okuyordum, yeni bitti.
Birkaç kitap beraber okurum genelde, şu anda: Erik Hornung - Mısır Tarihi William Irwin - Seinfeld ve Felsefe Tad Williams - Otherland 2 |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/05/2004 : 18:01:06
|
şu an Soner Yalçın'ın Efendi: Beyaz Türklerin Büyük Sırrı isimli kitabını okuyorum, Türkiyedeki Sabetaycılık üzerine yapılmış bir araştırma, ondan evvelde emekli tuğgeneral Osman Pamukoğlu'nun Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok adlı kitabını okudum, 1993-1995 yılları arasında Hakkari Dağ ve Komando Tugay komutanı iken pkk ile verilen mücadele hatıra şeklinde anlatılmış |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 03/05/2004 : 10:27:48
|
Stephen King_Maça kızı harika bi şi |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 03/05/2004 : 13:34:06
|
Adolf Hitler'in hayatını anlatan:KAVGAM manyak bi kitap abi tavsiye ederim.Stephen King'in Christie,J.J.Ruso Lord Of The Rings |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|