AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo 2 server!bakın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 17/09/2007 :  01:51:36  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
battle.mix server ı türkiyede bulunan ve dünyadaki birçok serverdan çok daha iyi bi server.Hepinizi bekleriz çok iyi bi ortam var.
Lag durumu:Asla lago lmuyor kalite bakımından süper anlicanız.
patch ve yeni itemlerle oyuna renk katıyor.Girmek için yapmanız gereken tek şey.www.mix.gen.tr adresinin diablo II bölümünden gerekli dosyaları indirip siteden acc açmak.Ve server a giriş yapabilirsiniz sizi aramızda görürsek mutluluk duyarız.Şimdiden iyi oyunlar bu arada düzenli olarak turnuvada düzenleniyo mele duel turnuvası ve tabi All clas(mele olmayan dier karakterler) turnuva.

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 17/09/2007 :  02:23:14  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ha eklemeyi unutmuşum bu server diğerlerine benzemiyo garantisi var yani diablo 3 çıkana kadar ne res gelicem nede kapanıcak ASLA! beklioruz sizide.
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 02/10/2007 :  00:59:28  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
online oyuncu sayısı olarakta mix 1. dier 2 rakibine herşeyde fark attığı gibi sonunda bu konudada fark attı.Bekleriz heppinizi mix ailesine.
Sayfanın En Üstüne Git

AKMAN13
Üye

Turkey
İleti 60

İletim - 09/10/2007 :  20:04:48  Bilgileri Göster  AKMAN13 için bir AOL İletisi Gönder  AKMAN13 için bir ICQ İletisi Gönder  AKMAN13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  AKMAN13 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben bu d1abloyu b1lg1sayara yuklesem battle desem hata g1b1 b1 sey ver1o onu nas1l duzeltcez 1nternetten 1z1n m1 al1caz

TRAKYALI COCUK
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 10/10/2007 :  16:09:51  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yukarda verdim siteden mix.spy programını yükleip reg i uygulaman yeterli.o zmn bağlanabilirsin
Sayfanın En Üstüne Git

AKMAN13
Üye

Turkey
İleti 60

İletim - 19/10/2007 :  21:04:19  Bilgileri Göster  AKMAN13 için bir AOL İletisi Gönder  AKMAN13 için bir ICQ İletisi Gönder  AKMAN13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  AKMAN13 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
saol

TRAKYALI COCUK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000