AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 faster cast rate
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 16/08/2007 :  00:03:19  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizden birşey isteyecektim :)
benim battle.net te level 79 necrom var.Non ladder karakter.Bana faster cast rate artıran eldiven lazım :(
ya da bir bıçak vardı batuhan sen söylemiştin hatta.Non ladder karakterleri arasında bunlara benzer birşey olan varsa yardımcı da olursa sevinirim :)

Necromancer

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 16/08/2007 :  12:16:07  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya cskn 79 lvl da bunlarla ilgilenmene pek gerek yok bence.Önce bir 90 ol(baalrun yap) sonra sürekli Meph kes çıkan itemlar işine yararsa kullan yaramazsa ticaret yap.Bunun başka çözümü yok oyun bundan ibaret.
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 16/08/2007 :  13:28:41  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak bu aklıma gelmemişti hiç.Ben Diablo kesmeye gidiyorum sürekli.Ama çok rezil şeyler çıkınca hevesim kaçtı.
Baalrun ne batu hiç duymamıştım daha önce.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 16/08/2007 :  13:33:20  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hımm ekşisözlükten öğrendim tamam :)

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 16/08/2007 :  15:21:30  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
baalrun ı nasıl duymnadın??Hadi onu boşver duymadıysan nasıl 79 lvl oldun?:D

Meph kesmen senin için daha yararlı çünkü daha iyi itemlar düşer.Mf ni yüksek tutarsan şansın artar.
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 16/08/2007 :  17:42:18  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi Mf ne diye soracağım yine kızacaksın :)

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000