AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ragnarok Online: XileRO
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 15/09/2007 :  09:55:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne paralı itemler varmış ya ağzım uçukladı 150 dolar verince harika şeyler geliyorNameless ro da bile bu kadar yoktu
Serverların exp ratelerede baktım max lvl 254 olunca içim rahatladı hemen bi mage açar lord of vermillion nova falan atıp level atlarız
Dosyayıda inidrmeye başladım yalnız yavaş indiriyo 50 kb/sn.7 saate bitiyor gözüküyor

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/09/2007 :  12:45:21  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Download Accelerator Plus for the win xD 107 kbps ile 3 saatte indirdim. High Novice olmayı bekliyorum şu an :) Bi adam gördüm @who2'dan 255/90 super novice. 254/70 değil miydi max =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 15/09/2007 :  13:05:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bende gigaget diye bişi kullanıyom.450 mbı falan bitti şu an.Sabah 6-7 saat diyodu hala 6-7 saat diyo sinir oluyom böyle yapmalarına.Galiba aynı anda babamda yukardan dosya indiriyo.Böyle yapmasına sinir oluyom çünkü niyeyse ona daha fazla band ayrılıyo eşitlik 0 ya.Banada 30-40kb kalıyo.Oyun oynarsam falan 10kb.COD oynayamıyom ya:DAyrıca boşver high noviceler bence çok dandik.Aç magei keyfine bak.Bu arada priest sınıfından champion açmanı öneririm.Ayrıca thieflerdende assasinler çok karizma siyah giysili falan:DSonic blow gibisi yok:D
---------------
Ya bu indirdiğim site her 250 mbda downloadu durduruyor.İlk durduğunda yeniden numara girip halletmiştim.Şu an 500 mb oldu.Fakat bir daha o numarayı girdirtmiyor.
Your Download Passport is: 0fd27d52d02c8c9a0ecc942c33fa804c
You have 0 Bytes left that you can download with this passport.
Böyle diyor sinir oldum eğer download iptal olursa bu oyuna daha başlamam benUğraşamam bi daha zaten yavaş çekiyo sinirlerimi geriyor.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/09/2007 :  21:53:53  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O yüzden metallic white'ın linkini bekleseydin =) Ben de o yüzden o siteden indirmedim. free kullanıcılar max 250 mb..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 15/09/2007 :  23:12:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonunda indirdim yükledim.(Biraz geç oldu ama:D)Yarında oynamaya başlarım.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000