AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ragnarok Online: XileRO
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 14/09/2007 :  09:26:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fırat ben sroya başlarken sana demiştim ro oynayak diye questsiz oyun mu olur diye benlen dalga geçmiştin hatırlıyor musun?Şimdi nasıl fikir değiştirdin?

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/09/2007 :  12:11:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Baktım sro bitti, gunz açılmıyor, single oyunları yedim bitirdim yeni bişey ariim dedim =) Hade sen de gel =))

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 14/09/2007 :  16:41:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bişi sorcam bu rolar kro ve sakray istiyo ya 2sinide mi istiyor?Zamanında bende nameless ro da oynuyordum orda sadece kroyu çekmiştim galiba hala tüm hatalar düzelmemişti.Gerçi birini bile istese sanırım sildim onu sinirlenip:DYoksa hiç uğraşmayıp direk orda downloada mı tıklıyım:D
Ha unutmadan bir kaç bişiler daha sorayım serverın high mı low mu?
Ve son olarak Fırat sana öğretirdim ama okullar geliyo sadece cuma günü girebilecem

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/09/2007 :  18:43:36  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lv 64 mage'im galiba =) metallic_white bir link attı ordan direk girdim ben xileroya şahsen =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 14/09/2007 :  19:55:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gel gel hoca ya, sitedeki linki tıklayıp indirdiğinde extra birşey yüklemen gerekmiyor. Oyunu sorunsuz açabilmek için gerekenlerin hepsi o pakette...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000