AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ragnarok Online: XileRO
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 06/09/2007 :  23:54:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bilmeyenler için açıklayayım; Ragnarok Online, İskandinav Mitleri tabanlı bir MMORPG oyunudur. Vereceğim adresten oyunun tam versiyonunu ücretsiz olarak yükleyip, bir de kayıt olarak oyuna başlayabilirsiniz. Ben "XileRo EZ" sunucusundayım, rumuzlarım da Tyrigonath, Setherial, Big Dealer... İyi oyunlar...

http://www.xilero.net/

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/09/2007 :  21:29:06  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer online süren uzunsa başlayacağım. 1 yıldır başlama hevesim var ama diğer oyunlar arasında kaynadı ro :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 12/09/2007 :  00:05:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PaLaD1N'im kardeşim, hemen gel buyur... Özel sunucu olduğundan arkadaş edinmek çok zor oluyor ya Tek başına da lezzetli olmuyor pek... MSN'ini tyrigonath@gmail.com adresime yolla ben eklerim seni oradan konuşuruz bu konuyu, uyar mı? Görüşmek üzere!

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/09/2007 :  12:29:20  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gelmedi sanırsam. frt_paladin@hotmail.com benimki oralardaysan indirmeye başlıyorum bugün :) 1.2gb'tan sonra 5 gblik patch lazım felan demez di mi :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 13/09/2007 :  14:18:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok hocam merak etme, sadece o dosyayı yüklemen tamamlıyor herşeyi! Zaten daha sonra yama olursa da oyuna girerken otomatik yükleniyor ama şu an için yeni yama çıkmadı, rahat olabilirsin... Adresini ekliyorum şimdi, oradan devam ederiz konuşmaya... Hadi görüşürüz...

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/09/2007 :  01:10:42  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Msn yeni sürüm istiyor açılmak için, ben de malum dl indiremiyorum =) Oyunda büyük ihtimal Arw3N07 nickini kullanan bir bayan olacağım xD

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000