yakında askerliği biter tanışırsınız, aslında insan olarak kötü biri değil ama biraz inatçıydı, eh bombula bile düzeltemedi onu ne diyeyim, yakında korku oyunları forumu diye başlar
Sağol |KRONDOR|.Gerçekten detaylı bilgiyi buldum. Valla hepsini meraktan ayrıntılı şekilde okudum. "Korku forumu açılmalı!!!" "Savaş oyunları forumu açılmalı" "Komedi oyunları forumu açılmalı" diye ne kadar KOMİK(KORKUNÇ) şeyler var.Aman aman bir daha açılmasın ben okurken sıkıldım bi de onları güncel konularda görürsem herhalde kafayı yerim.Aykrateri askerde demiştiniz değil mi?Daha sürmesi dileğiyle...(Aman yanlış anlaşılmasın ve hakaret sanmayın.)
Korku konularının tekrar açılmaması dileğiyle...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...