AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yıldızlar ve gereksiz mesajlar...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 08/02/2004 :  17:28:45  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatırlarım, sitenin eski zamanlarında attığınız mesaj sayısına göre hem "rütbe" hem de yıldız alırdınız...ne günlerdi! Millet birbiri ile gerçekten takışırdı "gereksiz mesaj" diye. Ne yalan söyleyeyim, mesaj sayım 100 olsun diye FRP&RPG bölümünün son sayfalarındaki konulara 3-4 mesaj atmıştım. Övünülecek bir şey değil ama neyse.

Şimdi; Yıldız sistemi yok, Krondor'un dediği gibi iki üç mesajla beş yıldızınız oluveriyor. Ama yine de insanlar gereksiz mesajlar atıp "İleti" kısmındaki sayıyı yükseltmek için gayret gösteriyorlar.

Krondor, biliyoruz ki Forum'a yeni üye olanların neredeyse yarısı kuralları okumuyor, bu da hem bizi uğraştırıyor, hem de gereksiz bir kalabalık yaratıyor. Bence Forum kurallarını, Forum'un "ana sayfa" sına GIF image olarak yerleştirelim, sırayla geçsin oradan

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 08/02/2004 :  18:44:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En azından bu sitede ileti sayısı forumdaki rütbeyi belirlemiyor.Diğer sitelerde mesaj sayısı 1000 olunca forum aşığı,forum delisi vs. falan filan rütbeleri artıyor.Asıl o zaman gereksiz mesaj sayısı artar.Bu sitede en azından iki tane rütbe var ve bunu da sitedeki yöneticiler belirli kurallar veya başka şeyler sayesinde belirliyorlar.(Galiba öyle)Bu mesajlara göre rütbe uygulaması yüzünden diğer sitelerde daha gereksiz mesajlar oluyor.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 08/02/2004 :  20:43:25  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
forumun eski halini düşünürsek şu anda mükemmel gidiyor forum. Uzuun zamandır gereksiz mesaja rastlamadım. Bence yöneticiler gereksiz mesaj konusunda görevlerini iyi yapıyorlar. daha fazla zorlamaya gerek yok.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 08/02/2004 :  21:23:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabiki. eski iletilere baktığım zaman şimdikinin mükemmel olduğunu da görmüyor değilim. Ayrıca whiteraistlin e katılıyorum. Şu kurallarını gif yada başka bi formatta ansayfaya koymak gerçekten güzel olurdu ama yinede okuyan sayısı 3-4 kişiyi geçmezdi. Aslında Bora'ya da katılmıyor değilim başka forumlarda millet mesaj göndermek için birbirini yiyiyor. Neyse hepimiz kurallara uyup yeni üyeleride uyarırsak :)) biirşey kalmaz gibi gözüküyor.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 08/02/2004 :  21:47:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben 2 seneyi aşkın süredir buradayım ve o kuralları bende okumadım. Artık bu saatten sonrada okumam ama önemlide değil. Önemli olan tekşey seviye belirlemek. Kişi ortamda bir seviye tutturursa zaten başkaları tarafından saygı görüp bir yerlere geliyor. Aksine davranırsa buralarda kalıcı olamıyor.

Buradaki yeni üyelerin çoğu bu sitedeki Aykrateri faciasını bilmez... Bu site ona dayandıysa birkaç gereksiz mesaj atan birçok yeni üyeye dayanabilir. ))))))

Bu arada konu açılmışken sitede, bizlerde baya bir eskimişiz...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000