AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yıldızlar ve gereksiz mesajlar...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 08/02/2004 :  13:46:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3-4 haftaya kadar sitedeki hile ve tam çözüm bölümlerinden başka yerlere uğramazdım. 3-4 haftaya yakın forumları da takip etmeye başladım ve gördüğüm kadarıyla şu yıldız seviyesini millet gurur meselesi mi yapıyor anlayamadım ama yeni üyeler sırf yıldızlarını yükseltip yeşil olması için üye oldukları andan itibaren genellikle boş, anlamsız ve gereksiz mesajlar atıyor yada topic açıyorlar.

Benimde profilime bakarsanız forumu 1 aya yakın takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve üyelik günüm 1 haftayı geçmedi. Yıldızlarıma bakarsanız 5 yıldız ama attığım mesajların anlamsız bir içerikte olduğunu sanmıyorum. Yardım edebileceğim konular varsa onlara mesaj atıyorum. Boşuna milletin kafasını şişirmemek içinde özellikle bazı konularda iletişime geçmelerini istiyorum. Bana sorarsanız yıldız kavramını bir şekilde kaldırmayı öneriyorum. Bunun nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok (sadece yöneticiler ve seçkin üyelerin yıldızları olabilir??) ama bir şekilde buna bir çözüm bulabiliriz. Ama tabiki yıldızlar foruma renk katıyor. Burada bunları tartışarak bir yere varabileceğimiz kanaatindeyim.

Bu konular önceden de konuşuldu ama yinede pek birşeyin değişmediğini görüyorum. Görüşlerinizi lütfen yazın.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/02/2004 :  14:40:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten birkaç mesaj yollayan beş yıldıza sahip oluyor. Bunun için gereksiz mesaj attıklarını sanmıyorum. Öyle bile olsa çok az kişi böyle düşünüyordur.

Yıldızları kaldırmaya gerek yok şu an. Herkes forum kurallarımızı okuyup ona göre davransa gereksiz mesaj atılmayacak zaten.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 08/02/2004 :  15:03:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam belki az olabilir ama yinede çok konuşulan bir konunun içine pat diye dalanlar oluyor ve baktığımızda alakasız konulardan kısa ve arda arda mesaj yolluyorlar nedendir artık bilemem!!! Bir bakıyoruz aynı kişi başka konuda da gereksiz şeyler yazmış.

Bunları birşeye dayanarak söylüyorum. Ve bundan sonra böyle gördüklerimide bu konuda yazdıklarını alıntı olarak göstereceğim.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/02/2004 :  15:21:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Senin göstermene gerek yok, biz hepsini biliyoruz zaten. Abartılı bir şekilde gereksiz yere mesaj yollayanı da uyarıyor, gerekirse üyeliğini iptal ediyoruz. Durum çok kötü değil yani, herşey kontrol altında

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 08/02/2004 :  15:42:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizi yada diğer üyeleri rahatsız etmiyorsa bu durum, zaten olayı büyütmeye gerek yok.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/02/2004 :  16:30:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi ki de ediyor ama yapabileceğimiz bir şey yok. Daha önce de yazdığım gibi, bu sorunun çözülmesi için herkesin kuralları okuyup uygulaması gerekiyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000