3-4 haftaya kadar sitedeki hile ve tam çözüm bölümlerinden başka yerlere uğramazdım. 3-4 haftaya yakın forumları da takip etmeye başladım ve gördüğüm kadarıyla şu yıldız seviyesini millet gurur meselesi mi yapıyor anlayamadım ama yeni üyeler sırf yıldızlarını yükseltip yeşil olması için üye oldukları andan itibaren genellikle boş, anlamsız ve gereksiz mesajlar atıyor yada topic açıyorlar.
Benimde profilime bakarsanız forumu 1 aya yakın takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve üyelik günüm 1 haftayı geçmedi. Yıldızlarıma bakarsanız 5 yıldız ama attığım mesajların anlamsız bir içerikte olduğunu sanmıyorum. Yardım edebileceğim konular varsa onlara mesaj atıyorum. Boşuna milletin kafasını şişirmemek içinde özellikle bazı konularda iletişime geçmelerini istiyorum. Bana sorarsanız yıldız kavramını bir şekilde kaldırmayı öneriyorum. Bunun nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok (sadece yöneticiler ve seçkin üyelerin yıldızları olabilir??) ama bir şekilde buna bir çözüm bulabiliriz. Ama tabiki yıldızlar foruma renk katıyor. Burada bunları tartışarak bir yere varabileceğimiz kanaatindeyim.
Bu konular önceden de konuşuldu ama yinede pek birşeyin değişmediğini görüyorum. Görüşlerinizi lütfen yazın.
Tamam belki az olabilir ama yinede çok konuşulan bir konunun içine pat diye dalanlar oluyor ve baktığımızda alakasız konulardan kısa ve arda arda mesaj yolluyorlar nedendir artık bilemem!!! Bir bakıyoruz aynı kişi başka konuda da gereksiz şeyler yazmış.
Bunları birşeye dayanarak söylüyorum. Ve bundan sonra böyle gördüklerimide bu konuda yazdıklarını alıntı olarak göstereceğim.
Senin göstermene gerek yok, biz hepsini biliyoruz zaten. Abartılı bir şekilde gereksiz yere mesaj yollayanı da uyarıyor, gerekirse üyeliğini iptal ediyoruz. Durum çok kötü değil yani, herşey kontrol altında
Tabi ki de ediyor ama yapabileceğimiz bir şey yok. Daha önce de yazdığım gibi, bu sorunun çözülmesi için herkesin kuralları okuyup uygulaması gerekiyor.