|
| Yazar |
Konu  |
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 28/08/2007 : 13:54:21
|
CS'de Hangi Silah Nasıl Kullanılır?
Arkadaşlar hangi silahın nasıl kullanılacağını anlatabilirmisiniz? Buna çok ihtiyacım var. |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 29/08/2007 : 10:16:16
|
ct lerin 4-3 olan hani susturuculu susturucuyu taktığında hem uzak hemde yakın olur susturucuyu çıkartırsan yakın silahı olur... t ak-47 hem uzak hemde yakın silahı...
nasıl kullanıldığı bir şey yok sadece silahların uzakmı yakınmı silah olduklarına bak yeter.bunları bütün silahları kullanarak öğrenebilirsin... |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 29/08/2007 : 10:54:12
|
| Oyun ilk başladığında yani 800 para olduğu zaman deagle alcan para artarsa flash bang,sonraki el teröristsen 1.6 4-4 yapçan,1.5 se 4-2 bu silah hem uzak hem yakın bence ak-47 den daha iyi çünkü ak-47 çok fazla etrafa dağılıyo mermiler.Countersan bullup al colttan çok daha iyi hem yakın hem uzak harita küçükse ağır makinalı mesela iceworldde ben hep onu alıyorum adam bir anda karşına çıkıyor o yüzden iyi.Bu arada 8-2 yapmayı unutma.Ve adam uzaktaysa bullup ve töteristlerde 4-2 sağ kliğe bas nişanı aç öyle ateş et harita büyükse mesela awp_battle oynuyosan sadece yerdeki sniperları al bide bomba dursun.Sniper kullanırken adam ateş edince kaçıp yeniden ateş eder sende adamın kaçtığı yöne doğru doğrultucan nişanı sonrada ateş etçen ölcek sniper taktiği bu.Siper almayı unutma açıkta durursan vurur. |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 29/08/2007 : 13:31:46
|
| Başkalarının da açıklamasını istiyorum, ama böyle: Örneğin, colt ta nasıl ateş edersem adamı vururum, bazı kişiler anında beyin alıyorlar, özellikle ak47 ile, ben nasıl kullanacağımı bilmiyorum. |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
 |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 29/08/2007 : 16:42:53
|
kullana kullana öğrenirsin saten nişanı kafaya tutarsan daha iyi vurrursun kafadan adamı tekte veya 3 vuruşta alırsın... örnek: 4-4 ayak ve ele vurduğunda 13 canı gider tam kalbe tekte kafada 2 de ben 1.6 oynarken kafaya veya kalbe nişan alırım çabuk ölmesi için. arkadan ise beğine vurmalısın hep sini yazamam çok uzar.onun için gerisinii yazmıyım. önemli olan iyi oynaman değil vuruş tekniklerini öğrensen yeter unutmaki herkes iyi oynıyamaz.kendini alıştırıp teknikleri oyunu ezberlemeli en iyi oynıyanlar bunları biliyor ben sadece vuruş tekniklerini bilirim başka birşey bilmem... |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 29/08/2007 : 17:10:43
|
alıntı: 007 JAMES BOND tarafından yazılan:
Başkalarının da açıklamasını istiyorum, ama böyle: Örneğin, colt ta nasıl ateş edersem adamı vururum, bazı kişiler anında beyin alıyorlar, özellikle ak47 ile, ben nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
kardeşim hangi silah nasıl kullanılır diye bir şey yok.Tek yapman gereken uzak mesafeden kaçmak (tabii pro değilsen).Mesela ben yakın mesafelerde 1-1 ile bile hs çakarak öldürüyorum.(ama t isen biraz zor oluyor 1-1 ile:D) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|