|
| Yazar |
Konu  |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 29/08/2007 : 19:04:52
|
| Teröristlerde ve counter larda taramalı silah kullanıyosan ve adam uzağındaysa tek tek sık yani adamın göğsüne nişan faress'in dediği gibi sonra sık sonra yeniden göğsüne nişan al sık yani basılı tutma botlar gibi :D ama adam dibindeyse tuşu sonuna kadar basılı tut :D silahları tek tek anlatmaya gerek yok bu dediğimi yap ama genellikle 1.6 da counter ve teröristte 4-4 al en iyi silahlar bunlar bence yani ben iyi kullanıyorum.Teröristteki 4-4 ü tavsiye ederim ben onunla awp_battle da adamda sniper varken ben onu 4-4 le deştim :D |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
İletim - 29/08/2007 : 19:43:23
|
Coltta susturucu atış gücünü düşürür, yalan; susturucusuz mermileri dağıtır, palavra.. Coltta susturucu bi halta yarar, maçlarda felan rakip proysa mümkün olduğunca az ses kastırmak için.
Cs sadece atıp vurma oyunu değil, bi şeyler yapmak için azda olsa kafa yormak ister. Bu yüzden kimsenin taktiği bir işe yaramaz. O an oynadığınız takımın yapabileceklerini bilmeniz yeterlidir. Her zaman a da alan korumak veya her zaman a üstten rush yapmak bi işe yaramaz. Aklı başında rakibiniz varsa rahatlıkla avlar sizi. En kesin çözüm rakibin hareketlerini öğrenmektir ona göre yapacaklarını tasarlarsın.
Zs atıyorlar ben neden atamıyorum? Bazı zat-ı muhteremler inanmasada zs çok basittir. Tabi önce bir süre alıştırma yapmanız gerekir. Deagleınızla 1 el sıkıp, sıktığınız anda awpye çevirirseniz awp de mermi değiştirme sonrası hareketi yapar, zaten bu hareketi görünce zs atmaya hazır demektir. Bu hareketi seri 2-3 kere yapınca tam olarak hedef isabeti oluşur. Ne denli işe yarar bilmem ama arada birde awp ile crossu sallarsanız sanki isabet oranı artıyo  Deagleı sıkınca ne kadar hızlı awpye çevirirseniz o kadar iyidir. Tabi uzun süreliğine geçerli değil bu el başında yapıp el sonuna kadar başarı elde edemezsiniz.
Matrixte Trinity bacının Hareketi varya, ondan yapıyolar! T iseniz c4ü ve deagleı Q da kısayola ayarlarsınız, deagleı sıkar sıkar mermisini bitirirsiniz, tam reload vakti ileri doğru zıplar bu andada hızlı şekilde c4 ü çekerseniz karakteriniz bacaklarını hafif içeri çekmiş, kolları açık ve c4 sol elinde tutar vaziyette ileriye doğru zıplar vaziyete gelir. Valla bu hareketi 3 haritada denedim 2 sinde yaptım ama cafede olduğumdan SS çekmedim. Ne kolay nede zor sadece zamanlama işi.
Ce-ee olayı Ses kasma olayı pro haritalarda çok işe yarar. Bazı yeni arkadaşlar mı desem yoksa oyundan anlamayan mı bilmiyorum ama kısaca oyundaki ezik kesim ses kasması sonucu bozulan pusulara veya arkadan gelen ataklara küfürle karşılık verir. Admin acemiyse veya oda ezik kesime dahilse muhtemelen sonunuz bandır. Ce-ee de ses kasmaya dayalıdır. Basit bir olay. Rakibin geleceği köşelerden birine yapışırsınız, silahın ucunu göstermemek için duvara doğru tutarsınız ve yeterince yaklaştığını seslerden anladığınızda ortaya atılıp Kara Murat vari hareketlerle belki tk yapabilirsiniz. |
bLa bLa... DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)
Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.. |
 |
|
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 30/08/2007 : 14:22:14
|
| Ak-47 de nasıl ateşte hs çakarım? |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
FarCry
Üye

Turkey
İleti 90 |
İletim - 01/09/2007 : 11:48:19
|
Magnum nişansız dürbün diyelim kantırsın.Karşında düşman var.Eğer adamın kafasından vurmak istiyorsan dürbünü açıp vur.Ama normal vurcaksan adamın ismi falan çıkıyor ya vur gitsin.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|