AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 faster cast rate
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 17/08/2007 :  19:42:19  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
resimler gözükmemiş
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 17/08/2007 :  20:47:27  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Düzelttim hemen...
daha resim isterseniz çok var :D

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 18/08/2007 :  00:57:14  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ehh bence eşyalar çok kötü ama dediğim gibi 79 da eşya kasmana gerek yok.Bu arada ben senin exp pack oyuncusu olduğunu sanıyordum.Lvl limitini 90 dan 80 e alabilirsin eşya kasmak için o zaman.Çünkü baalrun yok ve exp almak biraz zor.Bir aralar 97 lvl olup ladder birincisi olmuştum:D ama sonra 90 gün doldu her şeyim gitti;(
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 18/08/2007 :  09:39:12  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok bende LOD yok klasik oyunu oynuyorum.Ama sen eşyaları LOD ile karşılaştırıyorsan tabi çok kötü.Çünkü bakıyorum gördüğüm yerlerde LOD da çok uçuk eşyalar var.Oku oku bitmiyor verdiklerini.Ama klasik oyunda öyle eşya hiç görmedim.
Senin dediğinden beri 4 kere kestim mephi
1 tane kite shield çıktı o paladinler için olan biliyorsundur +1 skill veriyor işte neyse.Şimdi topaz topluyorum daha iyi eşya bulmak için...
Birde sen niye girmedin ki sonradan oyuna :)

Paladin npc neresi :)
Birde faster cast rate veren taş var mı.Benim bildiğim yok ama...

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 18/08/2007 :  11:02:59  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır yok.

npc:non player character.

Klasik oyunda da çok güzel eşyalar var.Ben oyunu bırakmadan önce bir paladin shield ı düşürmüştüm.Şimdi özelliklerini hatırlamıyorum ama 5 tane soj a satmıştım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000