ehh bence eşyalar çok kötü ama dediğim gibi 79 da eşya kasmana gerek yok.Bu arada ben senin exp pack oyuncusu olduğunu sanıyordum.Lvl limitini 90 dan 80 e alabilirsin eşya kasmak için o zaman.Çünkü baalrun yok ve exp almak biraz zor.Bir aralar 97 lvl olup ladder birincisi olmuştum:D ama sonra 90 gün doldu her şeyim gitti;(
Yok bende LOD yok klasik oyunu oynuyorum.Ama sen eşyaları LOD ile karşılaştırıyorsan tabi çok kötü.Çünkü bakıyorum gördüğüm yerlerde LOD da çok uçuk eşyalar var.Oku oku bitmiyor verdiklerini.Ama klasik oyunda öyle eşya hiç görmedim. Senin dediğinden beri 4 kere kestim mephi 1 tane kite shield çıktı o paladinler için olan biliyorsundur +1 skill veriyor işte neyse.Şimdi topaz topluyorum daha iyi eşya bulmak için... Birde sen niye girmedin ki sonradan oyuna :)
Paladin npc neresi :) Birde faster cast rate veren taş var mı.Benim bildiğim yok ama...
Klasik oyunda da çok güzel eşyalar var.Ben oyunu bırakmadan önce bir paladin shield ı düşürmüştüm.Şimdi özelliklerini hatırlamıyorum ama 5 tane soj a satmıştım.