AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Virüs
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 16/02/2004 :  11:38:00  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
norton 2003 yerine norton 2002 yi yüklesek ve update leri yapsak fark olurmu?

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 16/02/2004 :  13:31:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olur tabi ama updateler baya bir uzun sürer. Sonuçta her yeni Norton o ana kadar gelinmiş en son güncelleştirmeleri içeriyor.
Sayfanın En Üstüne Git

sergey
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 17/08/2005 :  01:05:24  Bilgileri Göster  sergey için bir ICQ İletisi Gönder  sergey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bonex ben senin werdiğin linkten virüs araması yaptım.belki inanmıyacaksınız ama 1152 tane virüs çıktı.bunlar sistemime zarar wermio ama bilgisayarımı çok yavaşlatıo.ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız.lütfen.çok zor durumdayım

cruel_boy
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 17/08/2005 :  11:58:43  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi bir antivirüs programı ile full scan yap bence bu scanıda güvenli moddayken yapman daha iyi sonuç verecektir, birde e-thrust pest patrol yada spysweeper gibi bir programla trojan ve spy araması yap, en son olarakta hijack this ile bir tarama yap(dikkatli ol bilmediğin birşeyi silme, logu buraya yazarsan neleri sileceğini anlatırım)

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000