|
| Yazar |
Konu  |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 15/02/2004 : 22:03:36
|
bir de o kayıt temizleme programının yazarmısınız bu arada sağolun |
 |
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 15/02/2004 : 22:12:23
|
http://www.haysoft.com/files/cleandiskpro2.exe
Galiba buydu. |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 15/02/2004 : 23:06:08
|
bora arama kısmında gizli dosya ve klasörleri arama seçeneğini kullanarak ulaşabilirsin, ama zaten th otomatik olarak siliyordur, ceyhun norton 2004 40 gb tan fazka ve maille yollamak zor, icq da olduğum bir ara beni eklersen ve hala indiremediysen yollarım |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 15/02/2004 : 23:44:53
|
abi norton u istemiyorum hepniz yanlış anladınız beni o ilk yazdığın programı istiyorum hani şu silinmiş ama artıkları kalmış olan şeyleri temizliyor bana şuan o lazım bide o trojan arama programı onuda indiriyorum
|
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 16/02/2004 : 01:39:46
|
| tamam boranın verdiği link ozman cleandiskpro |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|