AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 cs hakkında herşey
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

TeYmiR
Üye

İleti 3

İletim - 06/09/2007 :  23:06:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR BANA LÜTFEN BİRİ YARDIMMMM ETSİN COUNTER STRİE SOURCE YÜKLEDİM İNTERNETTEN SERVERLARA GİRMEYE ÇALIŞIYORUM YOUR VERSİON DONT MATCH THE SERVERS RESTART THE GAME DİO YAZIO HALBUKİİ 2.5 EN İİ Sİ NOLURR LTFN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN SAOLUN
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 07/09/2007 :  10:03:51  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sourceyi internetten oynamak için hamachi lazım ben saten hamachi ağları sürüsüğlen verdim 3 tane onlara bak.hamachi indir ondan sonra oyunsitesi ağını indir ben öğle bi ağ açmıştım en son baktığımda 75 ile 90 arası var yani ekledin yükledin dediklerimi yaptın tmm hamachi açık kalsın.
oyundan lan gir orda serverler var ona girebilirsin...

ben nasıl kurarımda onlar girer dersen normalden kur oluyor

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

TeYmiR
Üye

İleti 3

İletim - 08/09/2007 :  23:46:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam anladım da kardeş bişeysorcam ağı nasıl indircem we bu programı yükledimm ne ypamadım yardım eder msn
Sayfanın En Üstüne Git

TeYmiR
Üye

İleti 3

İletim - 09/09/2007 :  00:12:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar nolur beni yardım etsinn çok ihtiyacım war internette counter source oynamak istiorm VE VERSİONUM 2.5 BİRİ YARDIM ETSİN HERŞEY YÜKLÜÜÜ STEAM BİLEEE YOUR VERSİON DONT MATCH THE GAME PLEASE RESTART THE GAME DİOR WE HAMACHİ DE WAR ONU DAA ÇALIŞTIRAMADIM ANLAMADIM BİRİ YARDIM ETSİN MSNİ WERSİN DE YAOALIM NOLUR ÇOK İHTİYACIM WARR BİRİ YARDIM ETSİNN...
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 09/09/2007 :  10:09:18  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
teymir hamachiyi aç sağ alt köşede ikincede 3 gen şekli var ona tıkla.
ikisinden birisi ağa katıl diğeride ağ kur sen ağa bağlana tıklayacaksın alttaki şifre üstteki ağ ismi geçmişe bakarsan ağları örürsün hamachi ağları var onların 3'ünede katıl hamachi açık kalsın oyuna gir landan istediğinlen oyna bu kadar nerde landa yoksa demek ki daha kurmadılar sen kurarsan onlar girer.

önceki yazdığımın biraz değişiği

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000