|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 05/08/2007 : 19:08:31
|
Arkadaşlar şöyle insanı kasıp kavuran, çok hareketli coşkulu bildiğiniz techno parçalar varsa isimlerini yazabilir misiniz? Bu gece için acil lazım da . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 05/08/2007 : 19:22:19
|
Parti var galiba:D |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 05/08/2007 : 19:22:50
|
Onun gibi bir şey de acil lütfennnn!! ^^ |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 05/08/2007 : 19:35:56
|
Dj Pantelis - Mojitos Revenge Orientmix Tom Novy - My House Game Ft 50 Cent - This Is How We Do Dj Tomcraft - Loneliness Dj Tiesto - In My Memory Dj Koksal - Underground Mix Hilary Duff - With Love Prodigy - Diesel Power Need For Speed Carbon Soundtrack - Dynamite MC - Bounce Dj Neros - The One Tank - Return To Power Dj Jean - Play It Hard Zion Feat Akon - The Way She Moves Corina Feat Coni Tottura - Queres Una Aventura
|
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 05/08/2007 : 19:45:03
|
Çok Saol Hocam  |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 05/08/2007 : 19:48:33
|
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)) |
 |
|