AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Tupac Amaru Shakur !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/08/2007 :  03:16:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bildigimiz gibi 2pac bircok kisi tarafindan rap'in peygamberi olarak adlandırılıyordu we 96 yılında mike tyson'la boks maçı cıkısında kursunlanarak olduruldu ! otopsi resmi cikti bir cok yerde ama hala olmedigini soleyenler war ! bende onlardan biriyim bence de tupac olmedi cunku olumunden sonra cikan foto'lar var olmeden once werdigi roportajlarda cok enteresan seler solemis ! bunları goz onunde bulunudurrsak suanda yasıor olma ihtimalli cok yksek olr !sizin bu knuda bildiklernzi pylaşmanz we yormlarnzi ktmaniz icn aciorm bu konuyu umarım amac rap'i we tupac'i kotulemeye calismak olmaz ! ! !

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/08/2007 :  21:44:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne amacı olabilir ki hala yaşıyorsa ve kendisine öldü imajı vermesiyle?
Sadece HİÇBİRŞEY.Tupac cesur biriydi böyle saçma şeyler yapmaz.
ve öldü.
R.I.P. 2pac
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 01/08/2007 :  23:34:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pek bir zinde gördüm kendisini...

http://img358.imageshack.us/img358/1300/tupacshakur0dw.jpg

Some Things Will Never Change... güzel şarkı :)
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/08/2007 :  23:54:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya biliorum o bole sacma selere basvuracak bir adam deil soledigi seler cok acaip ya ! mesela kac kere beni bekleyin bni isa'yı beklediginiz gibi bekleyin bi gun donusum olacak demis fln ! yani bence mumkun ama size de hak veriyorum gercekten de o bole bise ypcak biri deil onun bole biseye ihtiyaci yok !
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 19/08/2007 :  02:34:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eheh :) Adam yaşarken de efsaneydi, hala da efsane. Öldükten sonra bile bu kadar çok albüm çıkarmış olması olağanüstü geliyor bana. Yaşadığına delil olabilecek birkaç şey duymuştum önceden. Mesela öldükten sonra hiç bir net açıklama yapılmamış, ne fbi dan ne de vurulduğu arabada yanında oturan death rowun patronundan. Tupacin öldükten sonra çekilen kliplerinden birinde tupac 98 Jordan ayakkabı giyiyor mesela. Biliyoruz ki kendisi 96da ölmüştü :) Dışarıya her zaman kurşun geçirmez yelek giyerek çıkar iken, nedense öldürüldüğü gece yeleğini giymeyi unutmuş ya da giymemiş. Otopsi fotoğrafının da gerçek olmadığı yolunda iddialar var. Dövmesinin öbür kolunda olması gerekiyormuş vesaire vesaire... Böyle birşeyi neden yapar? Belki sahip olduğu şöhretten ziyade zirvede bırakıp efsane olarak rahat yaşamayı istemiştir :P Ha birşey daha örneğin "Loyal to the Game" albümünde döneminde olmayan flex geçişler var.Ayrıca, yani bir insanın bu kadar çok kayıt yapabilmiş olması inanılmaz geliyor bana. Sürekli yazıp, sürekli kaydetmek gerekir... Bir gün geri gelecekse de baya tatmin edebileceği bi cevap hazırlaması gerekecek sanırım :) Yoksa yarattığı isme olan saygının büyük bir kısmı azalacaktır bence. Neyse çok önemli de bir konu değil aslında ama uzun süre sonra iletimi bu konuya atıyor oldum. Hadi iyi günler, iyi geceler...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000