arkadaşlar bir siteden aldığım bilgiye göre oyun %100 bittiğinde kiralanan korumalar çıkıyomuş ööle mi?bir de askeri üs varmış acaba burada üs filan var mı? [
Askeri üs var ikinci büyük adada ama koruma hakkında bir bilgim yok.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
ewet ya harbiden çiziyolar orada ilerleyince askeri bir helikopter oluyo onu almak için iniyim dedimde yaklaşık 20 kişi helikopterime colt(M16)larla ateş etmeye başladı tabi öldüm:))
Trainer çalıştırmadan girerseniz haliniz malum zaten. Bide Mr.Game sorunu yanıtlıyayım korumaların çıkması için oyunu %100 bitirmene gerek yok. Son görevden sonra Credits ekranından sonra V harfiyle gösterilen Vercetti malikanesinde içeri girdikten sonra sağa dönünce ilerdeki odada seni 3 adam bekliyo. Belirli bir para karşılığı gittiğin her yerde seni takip ediyolar ve saldırdığın kişilere saldıyolar. Ama onların trainer gibi bir lüksü yok :) kolay ölüyorlar