AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 iste size bir soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 24/07/2007 :  18:49:43  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Üç arkadaşa,ortak olarak aldıkları biletten büyük ikramiye çıkmış. Parayı tehsil ettikten sonra bir otele gimişler. Birbirlerine güvenmedikleri için parayı otelin kasasına bırakmışlar. Resepsiyondaki adama da bu parayı üçü birlikte almaya gelmediği sürece vermemesini söylemişler. Adamlardan birikimliğini bırakarak otele kayıt yaptırmış. Birbirlerine güvenmedikleri içi üçü da aynı odada kalacaklarımış.Lobinin bir üst katındaki odalardan birine gitmişler. Kimliğini bırakan adam kimliği geri almak için aşağıya ineceğini arkadaşlarına söylemiş ve inerken de oda kapısını açık bırakmış. aşağıya inince adama parayı vermesini söylemiş. adam da diğerleri olmadan parayı vermeyeceğini söylemiş. Adam da yukarıya doğru bağırarak "versin mi?" diye sormuş. yukarıdakiler de kimliğini istediğini sandıkları için "versin versin"diye bağırmışlar.görevli de parayı vermiş tabi. parayı alan arazi olmuş. diğer iki adam görevliden parayı istemiş. görevli de parayı verdiğini kendilerinin de yukarıdan "versin"dediklerini söylemiş. Tabii adamlar paralarının arkadaşları tarafından çalındığını anlamışlar. ama görevliyi vermemesi gerektiği halde parayı verdiği için dava etmişler. Ve yine tabii görevli 8 de 8 kusurlu.dava sırasında hakim görevliye sormuş ne söyleyeceksin diye. görevli de öyle bir şey söylemiş ki %100 suçlu olduğu halde hakim onu suçsız saymış ve görevliyi serbest bırakmış.Soru şu:görevli hakime ne demiş

since : 10/12/2005

åZ®æ£
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 24/07/2007 :  23:31:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne demiş

server:manes
ırk:orc
pm(isim):IShadowWolfI
lvl:61
clan:pusat
Sayfanın En Üstüne Git

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 25/07/2007 :  00:21:52  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
biraz dusunun hemen soleyemem

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 25/07/2007 :  00:27:32  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kahin miyiz biz nasıl bilelim bir ipucu ver.
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 25/07/2007 :  01:22:15  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kahinlikle alakası pek yok, zor bir soru ama düşünerek bulunabilir (belki )
Elcevap: "E yukardakiler versin dediler bende verdim."

(Bu arada bu ne biçim arkadaşlık kimse birbirine güvenmiyor, hatta güvenmemekle haklı çıkıyor, buna ark.lık denmez )
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 25/07/2007 :  01:37:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cevap : Hakim bey; bu adamlar bana 3 müz birlikte gelmediğimiz sürece parayı vermememi söylediler. Şu anda para bende. Fakat 2 kişi geldikleri için parayı veremem. 3.kişiyi de bulup getirsinler o zaman paralarını iade ederim.

Not : 3.adam bulunursa para da bulunmuş olur..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000