AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Fıkra gibi !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 24/07/2007 :  13:27:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ABD'nin Dallas kentinde, çok anırdığı için şikayetçi olunan bir eşek mahkemeye çıkarıldı.

Petrolcü John Contrell'in, evinin arka bahçesine baraka yaptırdığı için aralarında anlaşmazlık bulunan komşusu avukat Gregory Shamoun'u belediyeye şikayet ettiği, avukatın buna karşılık çiftliğinden eşeğini de getirmesi üzerine davalı durumuna düştüğü belirtildi.

Shamoun ise dava açılmasından sonra çareyi eşeğini tanık olarak mahkemeye getirmekte buldu.

Jürinin önüne gelen eşeğin, şikayetin aksine sessiz ve sakin tavırlarının gözlendiği, jüri davayla ilgili kararını tartışırken komşuların anlaşmazlığını giderdiği kaydedildi.

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/07/2007 :  13:36:30  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ee bu Türkiye de olmamışmıydı?
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 24/07/2007 :  13:41:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaynak: ntvmsnbc
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 24/07/2007 :  14:24:31  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hehe...Enterasan gerçekten...:D

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 25/07/2007 :  01:26:38  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yuh be abi, ne yapacaklarını şaşırmışlar! Yakında bıçakla birini öldürdüğü söylenen birinin mahkemesine tanık olarak bıçak bile getirirler
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000