Bende böyle oyunlar isterim, bazı oyunlarda birşeyi çok güzel yapıyorlar bazılarında başka şeyleri çok güzel yapıyorlar. Yapımcı amca ve teyzelerin yaptığı böyle "mixed" oyunlar ise genelde fos çıkar :( Çünki herifler neye fokuslanacaklarını bilemezler. Birşeyi/birşeyleri aptalca yaparlar öbürlerini güzel filan böyle vasat bir oyun çıkar ortaya. Bu arada gamer91 in anlattıklarına göre second life TAM sana göre, bence de bir bak...
Ben de şöyle bir oyun istiyorum (konu açılmışken söyliyim :D): Oyun bir strateji oyunu, dünya haritası var. Harita illere hatta illerde küçük küçük parçalara bölünmüş. Zaman İlkçağ ve sonrası. -Ülke kuruyoruz, geliştiryoruz, istediğimiz ismi veriyoruz ve bayrağını yapıyoruz. -Bir lider yapıyoruz o ölünce bi tane daha bi tane daha ... -Askerlere istediğimiz giysileri ve araçları veriyoruz.(oyunun içinde değil, ordu sistemini kurarken bir kaç tane askeri bölüm hazırlıyoruz boş veriyo ve biz istediğimiz gibi giydirip istediğimiz silahları (oki kılıç, mızrak...) verip ata bindiriyoruz istersekde yayan tutuyoruz ve asker çeşitlerine isim veriyoruz. -Yavaş yavaş dünyayı feth ediyoruz. -Ülkelerle antlaşma yapabiliyoruz. -Ekonomik, siyasal ve sosyal ilişkileride değiştirebiliyoruz istediğimizde. -Savaşlar hangi ildeyse o ile zum girip age of daki gibi yönetebiliyoruz. -Başkent seçebiliyoruz. -İllerin ismini istersek değiştiriyoruz. Benim isteğimde bu :D var mı böyle bir oyun?