AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 bole bi oyun istiorm ya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 17/07/2007 :  12:15:17  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bi de linden dolarını gerçek paraya çevirebiliyormuşsun galiba. Bizm sınıftan oynayan iki arkadaş vardı.

site kendine gelmişken hemen sorayım. prem üyelik 9.9 $ olduğuna göre 3600 linden dolarını preme çevirebilri miyim?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 19/07/2007 :  16:31:54  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kobebraynt kardeşim sana söyleceklerim var.

Bende böyle oyunlar isterim, bazı oyunlarda birşeyi çok güzel yapıyorlar bazılarında başka şeyleri çok güzel yapıyorlar. Yapımcı amca ve teyzelerin yaptığı böyle "mixed" oyunlar ise genelde fos çıkar :( Çünki herifler neye fokuslanacaklarını bilemezler. Birşeyi/birşeyleri aptalca yaparlar öbürlerini güzel filan böyle vasat bir oyun çıkar ortaya. Bu arada gamer91 in anlattıklarına göre second life TAM sana göre, bence de bir bak...
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 21/07/2007 :  11:24:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2 üyelik aldım gmail ve hotmail ikiside aktif edilmedi nasıl iştir ya 3 gün oldu

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 28/08/2007 :  17:26:44  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de şöyle bir oyun istiyorum (konu açılmışken söyliyim :D):
Oyun bir strateji oyunu, dünya haritası var. Harita illere hatta illerde küçük küçük parçalara bölünmüş. Zaman İlkçağ ve sonrası.
-Ülke kuruyoruz, geliştiryoruz, istediğimiz ismi veriyoruz ve bayrağını yapıyoruz.
-Bir lider yapıyoruz o ölünce bi tane daha bi tane daha ...
-Askerlere istediğimiz giysileri ve araçları veriyoruz.(oyunun içinde değil, ordu sistemini kurarken bir kaç tane askeri bölüm hazırlıyoruz boş veriyo ve biz istediğimiz gibi giydirip istediğimiz silahları (oki kılıç, mızrak...) verip ata bindiriyoruz istersekde yayan tutuyoruz ve asker çeşitlerine isim veriyoruz.
-Yavaş yavaş dünyayı feth ediyoruz.
-Ülkelerle antlaşma yapabiliyoruz.
-Ekonomik, siyasal ve sosyal ilişkileride değiştirebiliyoruz istediğimizde.
-Savaşlar hangi ildeyse o ile zum girip age of daki gibi yönetebiliyoruz.
-Başkent seçebiliyoruz.
-İllerin ismini istersek değiştiriyoruz.
Benim isteğimde bu :D var mı böyle bir oyun?

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 24/09/2007 :  04:31:55  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
of be hacı ağzım sulandı öyle bişi olsada oynasak :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000