1-gta'daki gibi kontrol edelim adami 2-araba falan satın alma olsun 3-ew satın alma iş yeri satın alma 4-gemi yat tren vs.vs araçlar satın alma 5-dükkanlara girip yeme içme ihtiyacın giderme 6-suçtan uzak bi ortamda normal bi hayat geçirme 7-herhangi bir konuda kariyer yapıp en yükseklere çıkma 8-dünyanın bilinen önemli butun sehirlerine gidebilme 9-toplu taşıma araçlarını kullanabilme
yani anlicagniz günlük hayatımızın bi oyunu olsa ben severek we buyuk bi zevkle oynarım. suç mu ? tabiki yeri geldiğinde onu da işleris :D:D
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
açıkcası indirip oynamadım çünkü premium hesap gibi şeyler bu oyundada war. Fazla uğraşmak istemedim kredi kartı vs.. Ama aldığım duyumlar ve okuduğum incelemelere göre gerçek hayatta aklına gelebilecek her şeyi yapabiliyormuşun. Adı oyuna tam anlamıyla uygun. Ünlü markalar da oyuna dahil. Reklam gibi olmasın ama adidas. Ayakkabı tasarlamışlar ve bunu oyun para birimi olan Linden dolarından satıyorlarmış. 1 Euro=360 linden doları galba. Oyunda azcık programlama bilgisiyle kendi ürününü mü tasarlıyormuşun öyle birşeyler vardı. Gerçek hayat işte. Oynayanlar acı ama gerçek ilk defa türk değil .
İsteklerine gelince; 1- Gta'daki gibi derken ? Oyunda third person var gördüğüm screenshotlarda. 2- Ünlü markalar var. Mercedes vs.. Hatta şu an piyasadaki en pahalı arabayı kullanabileceksiniz diye yazmıştı bi dergi :). 3- Ev satın alma var. İş yeri bilmiyorum ama vardır ona benzer bişiler. 4- Galba yat alma var. 5- Var 6- Suç normal dünyanın bir parçası ve bu oyunda da varmış. Hatta bi terrör örgütünü söylüyordu arkadaşım :) 7- Bilmiyorum 8- Oyunun toplam arazisi 300km2. Aşağı ykarı bir şehirin alanı kadar. Şehir gezme olabilir.
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
üyelik tüm online oyunlardaki gibi bedava. Ama premium sistemi var. Duyduğum kadarıyla premium alınca ufak tefek özelliklere sahip oluyormuşun. Mülk yapmaydı galba. Bide her hafta sana harçlık veriyorlar. Oyundaki para birimi cinsinden. Okuduğum bir yazıda oynayyan aktif oyuncuların %1'i kadarı bu sistemi kullanıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum. Link: www.secondlife.com
.::Knight Online::.