AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 İklim Krizi Konseri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 06/07/2007 :  16:57:26  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yarın yani 07,07,07 tarihinde yapılacak olan bu konserden toplanan para tümüyle doğa ve küresel ısınmanın nedeni olan sorunlara gidicek.

Konserde Metallica,Madonna,Shakira ve 150 den fazla star katılacak ve NTV kanalında gün boyu yayın yapılacaktır.

Gerçekten izlemenizi öneririm gerçekten bütün ünlü sanatçılar en güzzel şarkıları ile bizlerle olacak..

...

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 06/07/2007 :  18:40:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
inş bu konserler amacına ulaşır.bu arada konserlerin bir ayağıda istanbulde olcaktı ama devletimiz sağolsun ki hiç bir destek vermedi bu konserlere ayrıca sponsorda bulunamadı.böylece bizde dünyaya rezil olmuş olduk.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 07/07/2007 :  09:24:02  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu devletimizin müziğe ve sanata verdiği değeri kanıtlıyor gerçekten çok üzücü bir durum.

...
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 08/07/2007 :  09:15:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabah sabah Live Earth izleyim dedim, şansıma Pink Floyd ve Bon Jovi çıktı. İyi dedim kaliteli müziği konserinden dinleyeceğim. Hevesim kursağımda kaldı tabi, oh dedim ne güzel dünya toplanmış güzel bir şey için herkes ayaklanmış organizasyon süper, gruplar dersen sağlam ama hala sıkılmadılar, Pink Floyd çıkınca The Wall, Bon Jovi'de İt's My Life çalıyorlar... Tamam anladık dünyaya mal olmuş ve kitleleri bir anda ateşleyip harekete geçiren kült parçalar. İyi güzel de Live 8 konserinde de aynı şeyi yaptılar. İnsanları gaza getiricem diye efsaneleri çıkar sahneye, sonra sen tut ilkokul bebelerine ANDIMIZ okutur gibi 15-20 sene boyunca her defasında aynı şarkıları söyletip yolla.

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 11/07/2007 :  20:13:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
aybüke tarafından yazılan:

Sabah sabah Live Earth izleyim dedim, şansıma Pink Floyd ve Bon Jovi çıktı. İyi dedim kaliteli müziği konserinden dinleyeceğim. Hevesim kursağımda kaldı tabi, oh dedim ne güzel dünya toplanmış güzel bir şey için herkes ayaklanmış organizasyon süper, gruplar dersen sağlam ama hala sıkılmadılar, Pink Floyd çıkınca The Wall, Bon Jovi'de İt's My Life çalıyorlar... Tamam anladık dünyaya mal olmuş ve kitleleri bir anda ateşleyip harekete geçiren kült parçalar. İyi güzel de Live 8 konserinde de aynı şeyi yaptılar. İnsanları gaza getiricem diye efsaneleri çıkar sahneye, sonra sen tut ilkokul bebelerine ANDIMIZ okutur gibi 15-20 sene boyunca her defasında aynı şarkıları söyletip yolla.

Ancak bu kdr güzel bir şekilde açıklanabilirdi..
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 11/07/2007 :  20:19:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

alıntı:
aybüke tarafından yazılan:

Ancak bu kdr güzel bir şekilde açıklanabilirdi..

arkadaşlar çok yanlış düşünüyosunuz.bir defa orda amaç size yeni şarkıları okumak değil.insanalr orda kürel ısınmaya karşı bilinçlendirilmek için toplandı.hep beraber şarkı söyleyelim eğlenelim diye değil.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000