|
Yazar |
Konu  |
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 11/07/2007 : 21:16:53
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
alıntı: aybüke tarafından yazılan:
Sabah sabah Live Earth izleyim dedim, şansıma Pink Floyd ve Bon Jovi çıktı. İyi dedim kaliteli müziği konserinden dinleyeceğim. Hevesim kursağımda kaldı tabi, oh dedim ne güzel dünya toplanmış güzel bir şey için herkes ayaklanmış organizasyon süper, gruplar dersen sağlam ama hala sıkılmadılar, Pink Floyd çıkınca The Wall, Bon Jovi'de İt's My Life çalıyorlar... Tamam anladık dünyaya mal olmuş ve kitleleri bir anda ateşleyip harekete geçiren kült parçalar. İyi güzel de Live 8 konserinde de aynı şeyi yaptılar. İnsanları gaza getiricem diye efsaneleri çıkar sahneye, sonra sen tut ilkokul bebelerine ANDIMIZ okutur gibi 15-20 sene boyunca her defasında aynı şarkıları söyletip yolla.
Ancak bu kdr güzel bir şekilde açıklanabilirdi..
arkadaşlar çok yanlış düşünüyosunuz.bir defa orda amaç size yeni şarkıları okumak değil.insanalr orda kürel ısınmaya karşı bilinçlendirilmek için toplandı.hep beraber şarkı söyleyelim eğlenelim diye değil.
Ve hep beraber şarkı söylemek için o şarkıları herkesin bilmesi lazım...Herkesçe bilenen şarkılarda malum hit olan şarkılar... |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 11/07/2007 : 22:22:04
|
arkadaşlar çok yanlış düşünüyosunuz.bir defa orda amaç size yeni şarkıları okumak değil.insanalr orda kürel ısınmaya karşı bilinçlendirilmek için toplandı.hep beraber şarkı söyleyelim eğlenelim diye değil.
Tabi tabi, o kadar bilinçlenmişlerki arkalarında tonlarca plastik şişe ve çöp bırakmayı ihmal etmemişler sağ olsunlar. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 11/07/2007 : 22:59:57
|
Hehe, kaş yapayım derken göz mü çıkarmışlar? :) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/07/2007 : 23:02:56
|
ya hocam tamam.elbettki konser sırasında çöp olcak.bu zaten kaçınılmaz bir şey.sonuç olarak bu konserler küresel ısınmaya karşı yapıldı bazı şarkıcılar ve bu çöp olayı dışında amacına ulaştığına inanıyorum azda olsa |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 12/07/2007 : 00:16:29
|
Hocam güzel hoş söylüyorsunuz da,artık bir derece sonra sıkıyor aynı parçalar,insan farklı şeyler duymak istiyor..
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Tabi tabi, o kadar bilinçlenmişlerki arkalarında tonlarca plastik şişe ve çöp bırakmayı ihmal etmemişler sağ olsunlar.
:) :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|