AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 MAX PAYNE
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

cenk
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 03/02/2004 :  21:33:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
M.ERMAN önceden verdiğin cevaplar olumsuz. bölümü hatalı anlatmışım sana anlaşılan çünkü anlattıın şeyler yok. açtım bölümün adına baktım...
part 3: waking up from the american dream
chapter 4: Dearest off all my friends
kafasında kocaman palyaço başlığı takılmış bir adamla beraberim daha dorusu onu koruyorum bissürü adam öldürdüm ama bölümü atlayacak hareket nedir bulamadım. öldürcek biride kalmadı? yardım edersen sevinirim...

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 03/02/2004 :  21:48:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O bölümde yapman gereken koca kafalıyı takip etmek ve öldürülmesini engellemek. Yapılan işlemler ise sırasıyla depo içerisinde bölümler geçiliyor ve bir yük asansörüne binilip üst kata çıkılıyor. Orada koca kafanın odasına gidiliyor ve sonrasında koca kafa binanın balkonunda alt kata atlıyor ve sende onu takip ediyorsun. Binadan çıkınca yandaki sokağa giripyorsunuz ve bir sonraki bölüme geçiliyor....
Sayfanın En Üstüne Git

cenk
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 04/02/2004 :  16:35:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o adam iki kapılı bir odanın için öle duruyor. herkezi öldürdüm. adamda bir hareket yok adam bana bakıyor ben adama?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 04/02/2004 :  17:03:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2. kata çıkmayı başrdınmı yoksa hala depo gibi bir yerdemisin ??
Sayfanın En Üstüne Git

cenk
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 05/02/2004 :  00:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır ilk kattayım küçücük bir odada adam duruyor aslında . BEn itekliye itekliye gezdiriyorum içerde işe yaramadı.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 05/02/2004 :  12:52:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Senin sorunun hakkında yapabileceğim fazlaca birşey yok gibi. Ben aynı bölümde kocakafa ile konuştuktan sonra odaya saldıranları halledince kocakafa bir yerden başka bir yöne hareket etmişti ve oradada yaptığım tek şey gelenleri temizlemekti. Öncesinde extra birşey yaptımmı onuda hatırlamıyorum çünkü oyun biteli baya bir süre geçti. Bu koşullar altında sanırım sana yardımcı olamayacağım kusura bakma...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000