bölüm 3 part 2 yanlış hatırlamıyorsam. Adamın birinin kafasına kocaman bir palyaço kafası giydirmişler adam diyoki bunu kafamdan çıkarırsam patlıcak felan...onu koruyarak baya bi adam öldürüyorum sonra adamlar bitiyo yağmurlu bir bahçe ve yapışık iki bina içinde gez dur çıkış yok gibi ...
tamamdır. şimdi orada etrafı demirlerle kapalı bir teras var orada sağ köşeye gidip ateş edin oradaki demir panellerden biri düşüyo ver karşınıza adam çıkıyo. çıkan adamı öldürün ve oradan aşağı inin. orada karşınıza yine adamlar çıkacak sonr binanın sağından devam edin bir garajın önüne geleceksiniz. sonrasını bulmaya çalışın eğer yine takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum.
oyunu açtım bölüm part 4 sölediğin yeri ya bulamadım yada sen yanlış anladın bölümü. ateş etmediğim yer kalmadı teras deeiğin yerimi anlayamadım acaba?
Şimdi cpt. baseball bat kafalığı olan adamla eve girdiğinizde, orada balkon gibi bir yer var orada güneşlenmek için şezlonglar falan var oradaki metal duvarlara ateş et en sağdaki plaka düşecek oradan çıkacaksın