AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Site oLarak onLine bir oyuna basLasak?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 10/06/2007 :  13:16:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet okuLLar da kapanıyor, böyle bir oyuna başlasak kimLer oynayabiLir?

Hangi oyun olacağını da burdan kararlaştıralım..Ultima olur,CS olur, SRO olur veya daha farklı bir önerisi olan varsa o da olabilir..(Knight olmasın mümkünse)

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/06/2007 :  13:19:11  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence www.klansavaslari.net çok iyi olur hem yakında yeni evrende açılacak.Ya da diablo olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/06/2007 :  14:07:09  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence sro:D
Sayfanın En Üstüne Git

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 10/06/2007 :  14:08:05  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bence turklerin yaptığı tek güzel oyun olan istanbul kıyamet vakti adlı oyunu aynuyalım knıght a cok benziyor hata aynı ama cok az kısı var ne lag var nede paralı bır oyun oyunu oynamak ıcın mynet e üye olmak lazım kabul ederseniz admin lerinde izni ile oyunun sitesini vericem oynuyacaksanızda kuklacı adlı serverda oynayın ben oynuyacam ama vistada calisirmi indirem bilmiyorum bilen varmıdır

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/06/2007 :  14:09:29  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Berbat bir oyun o bence aşırı hantal birşey:S

Not:SRO,Ko bende çalışmıyor nedenini bilmiyorum:S rengarenk bir ekran çıkıp takılıyor...
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 10/06/2007 :  14:22:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
burakpahsa tarafından yazılan:

arkadaslar bence turklerin yaptığı tek güzel oyun olan istanbul kıyamet vakti adlı oyunu aynuyalım knıght a cok benziyor hata aynı ama cok az kısı var ne lag var nede paralı bır oyun oyunu oynamak ıcın mynet e üye olmak lazım kabul ederseniz admin lerinde izni ile oyunun sitesini vericem oynuyacaksanızda kuklacı adlı serverda oynayın ben oynuyacam ama vistada calisirmi indirem bilmiyorum bilen varmıdır

Olabilir; fakat çok kişi yoksa bi zevki olur mu :S
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000