AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Site oLarak onLine bir oyuna basLasak?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 10/06/2007 :  14:46:41  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya yok cok kısı derken en az 1 server de 110-120 kisi var ama hic lag olmuyo 110 kisiye ramen

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/06/2007 :  15:58:39  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi lag nasıl olmuyor saçmalama yaratığa vuruyorsun 3 saniye sonra cevap geliyor ve benim adsl 1024.Hiçbir oyunda böyle lag görmedim:S
Sayfanın En Üstüne Git

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 10/06/2007 :  16:08:51  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
neeeee abi senbence balantınla alakalı ben oynuyorum adsl imle ve nerede ise hic lag almıyorum dediğim gibi eğer siz ve admınlerde kabul ederse ben oyunun sitesini verecem siz girip indirir siniz 20-30 dakkaya iniyor

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 10/06/2007 :  16:32:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kiyamet vakti bence guzel degil.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 10/06/2007 :  17:10:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet Kıyamet waktini bende oynadım güzel değil ne yazıkki basıyorsun 1 saat sonra yürüyor KO'dan çok SRO'ya benziyor Güzel bir oyun bulalım onu oynayalım.

Not: Cod'a başlayabiliriz. CS'ye başlayabiliriz Güzel olur bunlar...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000