AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 cehennemden gelen sesler!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/06/2007 :  22:29:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Öyle diyorsun; ama senin nickinin sonunda bulunan "q" harfi dilimizde mevcut değil..:)

SaygıLar :P

Doğru diyorsun aslında.Ama hasantahsin adı altında bir kullanıcı olduğundan 'q' harfi ekledim sonuna.Neden 'q'? 'hasantahsini'mi yapsaydım?Yoksa 'hasantahsinğ' ?
Anlamsız geldiği için 'q' ekledim sonuna.Simge gibi yani.
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 21/06/2007 :  00:21:08  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet hata yaptım bende Türkçe mizi savunanlardanım ama o arada dikkat etmedim öle yazdım.Kusura bakmayın.Beni eleştiren sen önce kendi nikine dikkat et bide istersen fazla yazdığım fake yada feyk yada herneyse al da işini hallet...

''q'' harfini k yapabilirdin madem bu kadar savunuyosun dilini o da mı zordu...

Neyse ben de tekrar özür dilerim yabancı kelime kullandığım için.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/06/2007 :  08:55:12  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş ismi alamadığı için rasgele bir "simge" koymuş yanına Türkçe'nin bozulmasıyla ne ilgisi var şimdi?!
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 22/06/2007 :  00:56:58  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendisi kaşındı madem anlamını biliyo hatta Türkçesinin sahte olduğunu biliyo o zaman neden hala bulaşıyo, kendisi kaşındı burda başka bişi yok görmeyip geçebilirdi, daha ne hatalar yapıldı kimbilir de...
Sayfanın En Üstüne Git

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/06/2007 :  02:06:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
armageddon tarafından yazılan:

Evet hata yaptım bende Türkçe mizi savunanlardanım ama o arada dikkat etmedim öle yazdım.Kusura bakmayın.Beni eleştiren sen önce kendi nikine dikkat et bide istersen fazla yazdığım fake yada feyk yada herneyse al da işini hallet...

''q'' harfini k yapabilirdin madem bu kadar savunuyosun dilini o da mı zordu...

Neyse ben de tekrar özür dilerim yabancı kelime kullandığım için.

simge diyorum sana SİMGE.neden 'k' harfi koyacakmışımki?
hasantahsink yok hasantahs*k.....
'q' şeysini simge olarak kullandım.daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum kimseyede bulaşmayacağım ne haliniz varsa görün :D.yeminliyim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000