alıntı:Öyle diyorsun; ama senin nickinin sonunda bulunan "q" harfi dilimizde mevcut değil..:)
SaygıLar :P
Doğru diyorsun aslında.Ama hasantahsin adı altında bir kullanıcı olduğundan 'q' harfi ekledim sonuna.Neden 'q'? 'hasantahsini'mi yapsaydım?Yoksa 'hasantahsinğ' ? Anlamsız geldiği için 'q' ekledim sonuna.Simge gibi yani.
Evet hata yaptım bende Türkçe mizi savunanlardanım ama o arada dikkat etmedim öle yazdım.Kusura bakmayın.Beni eleştiren sen önce kendi nikine dikkat et bide istersen fazla yazdığım fake yada feyk yada herneyse al da işini hallet...
''q'' harfini k yapabilirdin madem bu kadar savunuyosun dilini o da mı zordu...
Neyse ben de tekrar özür dilerim yabancı kelime kullandığım için.
Kendisi kaşındı madem anlamını biliyo hatta Türkçesinin sahte olduğunu biliyo o zaman neden hala bulaşıyo, kendisi kaşındı burda başka bişi yok görmeyip geçebilirdi, daha ne hatalar yapıldı kimbilir de...
Evet hata yaptım bende Türkçe mizi savunanlardanım ama o arada dikkat etmedim öle yazdım.Kusura bakmayın.Beni eleştiren sen önce kendi nikine dikkat et bide istersen fazla yazdığım fake yada feyk yada herneyse al da işini hallet...
''q'' harfini k yapabilirdin madem bu kadar savunuyosun dilini o da mı zordu...
Neyse ben de tekrar özür dilerim yabancı kelime kullandığım için.
simge diyorum sana SİMGE.neden 'k' harfi koyacakmışımki? hasantahsink yok hasantahs*k..... 'q' şeysini simge olarak kullandım.daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum kimseyede bulaşmayacağım ne haliniz varsa görün :D.yeminliyim.