|
| Yazar |
Konu  |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 29/05/2007 : 14:34:19
|
Allah emretti, Peygamber kabul etti, kuran-i kerim reddetti....
nedir bu??       |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
|
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 29/05/2007 : 14:42:01
|
bu ilizyonu bulun Son derece kafa bulandirici bir numara daha ... Aslinda temelleri bayagi eski bir Çin oyununa dayanan bir oyunun Macromedia Flash ile yapilmis yeni bir versionu ... Ilk gordugunuz resimde 13 kisi varken, guzel bi numara ile bir kisi kayboluyor ... Biraz kafa yorun bakalim ...
http://www.zevzek.com/illusion/illusion/KayipKisi.zip |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 29/05/2007 : 14:57:22
|
| 2. iluzyon sevgililer yüzünden oluyor. |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 29/05/2007 : 19:10:37
|
| Biriniz yazın şu çin zımbırtısının cevabını, yoksa çıldırıcam! :D |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 29/05/2007 : 19:30:25
|
O ne yaw çok ilginç.Kimse kaybolmuyo ama bir kişi kayboluyor ilginç :S
Ekleme:Buldum erkek olan sevgiliye dikkatle bakın o kadar ip ucu verdim ekranı büyültüp bakın. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 29/05/2007 : 19:36:12
|
| Ya onun ayaklarına bir haller oluyor ama hala anlamadım. Bir de yerde dumanı tüten b.k var o da bir tanesinin kafanına yapışıyor. Dur, çözcem ben bunu... |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|