|
Yazar |
Konu  |
TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 27/05/2007 : 13:15:17
|
sayın yöneticiler lütfen adımımı bekomen yapar mısınınz?arz ederim  |
MİLLİYETÇİ SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 28/05/2007 : 15:09:03
|
böyle bir imkan olduğunu bilmiyodum varsa ortalık karısır |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 28/05/2007 : 15:32:32
|
bu konu daha öne açılmıştı ve isim değiştirme işi çığırından çıkıncada konu klitlenmişti. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 28/05/2007 : 17:46:29
|
alıntı: TEKSAS-BLEK tarafından yazılan:
sayın yöneticiler lütfen adımımı bekomen yapar mısınınz?arz ederim 
ismin degiştirilmıcek galıba bende zaten degıstırılmesını ıstemıyorum eger olursa herkes isim degistırecek ve kımın kım oldugu anlasılmıcak bide beım imzamla dalga gecılmesını ıstemıyorum kaldır o imzayı yönetıcılere seslenıyorum |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 28/05/2007 : 19:32:24
|
Kendin kaldırsana? |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 28/05/2007 : 19:46:38
|
Yöneticiler devlet memuru olmadığı gibi sınıf arkadaşınız da değildir (aynı sınıfta olan varsa,,,,,,,,biriniz sayısala diğeriniz eşit ağırlığa geçsin) bundan kelli arz etmeniz gerekmediği gibi "kaldır o imzayı" demeniz de yakışık almamaktadır. Hiçbirinizin yaş profiline bakarak cevap vermiyorum, vermemize de gerek bırakmayın. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|