Bir şey dikkatimi çekti.Ben 3-4 ileti atınca üyeliğimin altındaki ileti saysı 1 artıyor.Hani ileti sayımın az veya çok olması beni ilgilendirmez hatta 1 ileti gösterse de bir şey değişmez ama sitede bir problem olmasın?Database'da bir problem olabilir.Eğer yoksa ben halimden memnunum
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
Veritabanı doldu senin haberin yok mu? Onun için idareli kullanılıyor, sen de idare et biraz, yenisi alınınca attığın mesajlar fazlasıyla yazılcak zaten. Yönetimin sözü var bu konuda :))).
Veritabanı doldu senin haberin yok mu? Onun için idareli kullanılıyor, sen de idare et biraz, yenisi alınınca attığın mesajlar fazlasıyla yazılcak zaten. Yönetimin sözü var bu konuda :))).
Burda ne yapmaya çalıştığını anlamadım...Espri falan mıydı maksatın? Bilemiyorum serbest bölümdeki iletiler,ileti hanene işlemiyor demek daha kolay değil mi? Tsk Crazy_Ivan açıklaman için:)Ne bileyim işte bişe oldu sandım siteye:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."