AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims Life Stories
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Sorellina
Üye

Turkey
İleti 164

İletim - 25/06/2007 :  19:42:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wise_girl tarafından yazılan:

Ewt hem sims2 nin ek paketleriyle gelen bazı eşyalar bile eklenmiş...

o zaman herkas life storiese koşardı.biraz salladın yanılıyomuyum.life storiesi gördüm 40 YTL eğer sims2 nin ek paketleriyle gelen bazı eşyalar varsa bu kadar ucuz olamaz.

Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!
Sayfanın En Üstüne Git

PsychoSim
Üye

İleti 17

İletim - 30/06/2007 :  17:16:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır cnm var ek paketlerle gelen çoğu eşya bir ikincisi arkadaşlar mouseyle de oynanabilir siz hareket için mouse tekrleğine tıklayınca hareket oluyo ham de daha eylenceli yani bi da vincentin hikayesi riyel tamamen bitmese de açılıyor bir kaç bölüm bitmesi lazım yeter birde stories de senaryo yazamıyorsun sadece oynun verdiği iki senaryoyu oyunayıp bitirip normal sims2 gibi oyunyorsun zaten stories in sims 2 den tek farkı bazı eşyalar,hareket kısıtlılığı,senaryolar zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 02/07/2007 :  15:23:25  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Sorellina tarafından yazılan:

alıntı:
wise_girl tarafından yazılan:

Ewt hem sims2 nin ek paketleriyle gelen bazı eşyalar bile eklenmiş...

o zaman herkas life storiese koşardı.biraz salladın yanılıyomuyum.life storiesi gördüm 40 YTL eğer sims2 nin ek paketleriyle gelen bazı eşyalar varsa bu kadar ucuz olamaz.

Yoo sallamıyorum gerçekten de var.Ama tabi bütün ek paketlerin şeyleri yok yani mesela üniversty ek paketinde olan bazı şeyler var...
Sayfanın En Üstüne Git

mervee_pelinn
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/10/2007 :  17:46:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bende bu oyun var anlamadım anlatırmısınz

mervee_pelinn
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 05/10/2007 :  20:45:05  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun anlamadığın bölümü neresi?..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000