AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 metal fırtına
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 02/06/2007 :  19:04:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Politik kurgu türü kitapları sevenler DEVLERİN DANSI adlı kitabı okusunlar. Metal Fırtına'nın yanında biraz amatör ama yine de güzel. özellikle şu anlarda sınır ötesi operasyon gündemdeyken. ben de tüm metal fırtına serilerini, 3. dünya savaşı ve nükleer darbe ile mehdix kitaplarını okudum. şu anda labirent adlı kitabı okuyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/06/2007 :  04:04:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amatör bir kitap olan (Nasıl oluyorsa artık. Kötü anlamında algılayın siz onu.) Metal Fırtına'nın yanında amatör kalıyorsa, Cin Ali serisini tercih ederim.

Metal Fırtına 2'ye şöyle bir bakayım dedim; üçüncü sayfada kitabı fırlatıp attım. Dilin orta okul seviyesinde olmasını geçtim, insanda biraz mantık olur. Beni çileden çıkartan kısımda aynen şu yazıyordu:

"...Bu duygu hoşuna gitmedi Gökhan'ın. Zavallıları öldürürken içi çok acıyordu. Zavallı birisini öldürmemişti hiç, öldüremezdi. Kaşar'ı hatırlıyordu o zaman, küçüklüğündeki eğitimi sonunda, Kaşar'ı hiç suçu olmadan öldürmüş olmasını vicdanı hep bir yerlerde sorgulamıştı."

Kaşar köpek midir, insan mıdır bilmiyorum; ama yazar, karakterimiz için, önce zavallıları öldürürken içinin çok acıdığını belirtmiş, bir cümle sonrasında zavallı birisini öldürmediğini yazmış (ki bu cümlelere bakınca dilinin ne kadar kötü olduğu ortaya çıkıyor. Aynı kelimeleri tekrar etmiş sürekli.), ardından da Kaşar'ı(!) hiç suçu olmadığı halde öldürdüğünü söylemiş. Yorum bile yazamıyorum buna. 12 yaş için belki eğlencelidir de benim için iğrençliğin son noktasıdır bu kitap. Serinin diğer kitaplarının da farklı olduğunu sanmıyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 04/06/2007 :  20:22:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben sadece ilkini okudum da sonra iş cıvıdı zaten.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 09/06/2007 :  13:15:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu bir zevk meselesi bence güzel

MİLLİYETÇİ
SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|