Harry Potter serisinin 7. Kitabı Deadly Hallows(Ölümcül kapris nedir?! Hallow kapris midir, kutsanamktır!) 93 ülkede raflarda yerini aldı. Ben de d&r'da felan bulursam en yakın zamanda okuyacağım :) İnşallah Antalya'da o kadar çılgın yoktur :)) Kitabın ilk tanıtımını yazarı(bu seri sayesinde en çok kazanan yazarlardan olan) Joanne Kathleen Rowling İngiltere'de tanıtımını yaptı.
Şu an tek merak ettiğim 93 ülke içinde Türkiye var mı :/
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Filmi bittiimizi nerden çıkardın Oyuncular kaliteli. --------------------------------------------------------- Ana haberlerde verildi bende gidip alırım büyük ihtimalle artık filmleri sarmıyor
Harry Potter serisini takip edemedim ne yazık ki, ama saçmalık diye kestirip atmak yanlış birşey. Zira saçmalık olarak nitelendirdiğiniz unsurları fantazi/kurgu türü birçok başarılı eserde görebilirsiniz. Bakınız: LotR. E bu durumda da karşınızda beni bulursunuz :).
Filmi bittiimizi nerden çıkardın Oyuncular kaliteli. --------------------------------------------------------- Ana haberlerde verildi bende gidip alırım büyük ihtimalle artık filmleri sarmıyor