AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 CHAT! Yoneticilerin dikkatine!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 08/03/2004 :  21:30:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
|KRONDOR|'a hak veriyorum. Chat odasının açılmasını isteyenler vardı. Açıldı ama nedense bu seferde giren yok.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 09/03/2004 :  04:36:02  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben gece 4'te girdim kimse yoktu haliyle zaten yeni öğrendim. Bakalım kimler gelecek?

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 09/03/2004 :  18:52:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
|KRONDOR| bi mesaja, konuya cevab yazarken karşıdaki insanı kışkırtmak, tahrik etmek için her şeyi yapıyorsun. Karşındakinin sinirlenip kötü bi şeyler yapması ve sonra onu cezalandırmak çok hoşuna gidiyor galiba. Bunun dışında Yöneticiliğin ne anlamı varki? Değilmi?

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/03/2004 :  20:03:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim hiç bir zaman niyetim karşımdakini tahrik etmek veya kışkırtmak olmadı. Emin ol ki öyle olsa yukarıdaki mesajım çok daha farklı olurdu. Ancak mesajına bakınca asıl senin amacının insanları tahrik etmeye çalışmak olduğunu görüyorum. Başkasına laf söylemek kolay ama kendi davranışlarına dikkat etmek çok zor geliyor sanırım... Ayrıca karşımdakinin kötü bir şey yapması ve bu nedenle onu cezalandırmak neden hoşuma gitsin ki. Manyak mıyım ben? Yöneticilere bu tarz şeyler yazmaktan vaz geçin artık. Kimse bu işi egosunu tatmin etmek için yapmıyor.

6 kişi sana iyi bir rakam gibi gelebilir ama o sayının en az 4 tanesini zaten yazarlar oluşturuyordu. Bizim de bir bildiğimiz var ki bu kadar karşı çıktık bu kanal açma işine.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 09/03/2004 :  22:03:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İkiniz de beni tahrik ediyorsunuz, kilitleyeceğim konuyu birazdan .

Ayrıca yöneticilerin işine karışılıp karışılmadığına yöneticiler karar verebilir o yüzden ona da karışmayın .

Son olarak 6 kişi az. Çünkü 4-5 civarında site personeli idi ortalama. Zamanında şimdiki gibi "neden bi çet odanız yok" diyen kişiler de göz önüne alındığında az geliyor kulağa.

Neyse akşamları boş olursam irc'de olurum. Gelen olursa da konuşuruz...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000