bence bu chat odası olayları falan gereksiz bana kalırsa foruma veya siteye daha fazla üye çekebilmek için sadece oyun değil tasarım, programlama vs. gibi başlıklarda açılmalı eminim ki aramızda yetenekli ve bilgili arkadaşlar var. benimki sadece bir öneri yapması size kalıyor.
Oyunsitesi forumlarında değişen bi şey yok. Eski tas eski hamam. Tebrikler...
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
MetFC, OyunSitesi forumlarinda neyi begenmedin de "eski tas eski hamam" oldu sorabilir miyim?
Chat odasi açilsin diyorsaniz denenmedi degil. Zamaninda irc üzerinden bir oda vardi (ama resmi degil) ve ben o odada 6 kisiden fazla kisiyi bir arada gormedim ve günün 23,5 saati sadece 1 kisi vardi.
Bu sartlarda chat odasi hosunuza gidecekse açin, zevkle gelirim...
6 kişi hiç de fena değil. Ne olacağını sanıyorsunuz? Zurnaya rakip olmayımı düşünüyorsunuz?... Toplanıp ayinmi yapacaz kanalda?
Ayrıca sana ya yöneticilik versinler ya da sen yöneticilerin işlerine karışmaktan vazgeç.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?