Sihirbaz gerçekten güzel bir film.Fakat izledim... HighVoltage sanada tsk ederim açıklamalarından dolayı...
Artılk sıra bende hepsini alıp izlemek kaldı geriye:)
Hiç önemli değil dostum Bu akşam Kanal1'de Elling'i yayınlıyorlardı.Evdekiler sağ olsun izletmediler tamamını.Zaten alıp izleyecektim.Ama hoşuma gittiğini söyleyebilirim.Film iki delinin(?) sosyal hayata uyum sürecini anlatıyor.Zaman zaman komik olmakla beraber ilginç bir film.Belkide hayatın göründüğü gibi olmadığı ve hayatı ne kadar monoton yaşadığımıza dair çarpıcı bir örnek.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Gerçekten güzel fikir...Ama festival filmlerini bulmak pekte kolay deil...Korsana hayır dediğim için...Nerde bulurum bu tür festival filmlerini??
ben tam olarak bilmiyorum bazen vcd kiralayan dükkanlarda böle filmler karşımıza çıkabiliyo.onlara sorabilirsin. ben yine bilebilme ihtimali olan bi kaç arkadaşla irtibata geçmeye çalışcam.haberim olursa iletirim.
comandante bu arada sanada tsk ederim yardımların için...Öğrenirsen gerçekten iyi olur çünkü çok güzel filmler çıkıyor festivallerde...İzlemek isterim yani.Bende araştırmaya başlıyacağım:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------