AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Film Arşivim...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 04/05/2007 :  22:04:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Baygitar tarafından yazılan:

Sihirbaz gerçekten güzel bir film.Fakat izledim...
HighVoltage sanada tsk ederim açıklamalarından dolayı...

Artılk sıra bende hepsini alıp izlemek kaldı geriye:)

Hiç önemli değil dostum Bu akşam Kanal1'de Elling'i yayınlıyorlardı.Evdekiler sağ olsun izletmediler tamamını.Zaten alıp izleyecektim.Ama hoşuma gittiğini söyleyebilirim.Film iki delinin(?) sosyal hayata uyum sürecini anlatıyor.Zaman zaman komik olmakla beraber ilginç bir film.Belkide hayatın göründüğü gibi olmadığı ve hayatı ne kadar monoton yaşadığımıza dair çarpıcı bir örnek.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 04/05/2007 :  22:17:02  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmmm...Bazı filmler gerçekten çok entrasan ve çok şaşırtıcı oluyor:)Ya hepsini alıpta izlemek kaç yılımı alcak şuan onu hesaplamaya çalışıyorum:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 04/05/2007 :  22:19:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Baygitar tarafından yazılan:

Gerçekten güzel fikir...Ama festival filmlerini bulmak pekte kolay deil...Korsana hayır dediğim için...Nerde bulurum bu tür festival filmlerini??

ben tam olarak bilmiyorum bazen vcd kiralayan dükkanlarda böle filmler karşımıza çıkabiliyo.onlara sorabilirsin.
ben yine bilebilme ihtimali olan bi kaç arkadaşla irtibata geçmeye çalışcam.haberim olursa iletirim.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 04/05/2007 :  22:28:13  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
comandante bu arada sanada tsk ederim yardımların için...Öğrenirsen gerçekten iyi olur çünkü çok güzel filmler çıkıyor festivallerde...İzlemek isterim yani.Bende araştırmaya başlıyacağım:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 04/05/2007 :  22:33:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne demek hepimiz paylaşım için buradayız.bu arada benden önce sen öğrenirsen sende bana haber ver:)

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000