AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Film Arşivim...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 04/05/2007 :  20:07:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hepsi güzel filmler, bana göre içlerinden en düşük alan 10 üzerinden 7 alır.Filmlerin hepsini izlemiş değilim, izleyemediklerimden birkaç tanesinin fragmanını izledim.

Esaretin Bedeli: Konusu hapishanede geçiyor.Karısını ve sevgilisini öldürmekten ömür boyu mahkum olan bir bankacının verdiği hayat mücadelesini anlatıyor.Hapishanede tanıştığı Ellis Redding(Morgan Freeman) onun en yakın arkadaşı oluyor.Deneyimleriyle ona yol gösteriyor.Film, Stephen King'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı ve 7 dalda Oscar'a aday gösterildi.

Amelie: 2001 yapımı bir film.Jean-Pierre Jeunet'in yönetiminde kusursuz bir Fransa - Almanya ortak yapımı.Fazla söylenecek bir şey yok, mutlaka izlemek lazım.Sıcak ve samimi, son derece güzel kurgulanmış ve karakterler tam yerine oturmuş.

Sil Baştan: Öncelikle bir Jim Carrey filmi.Film romantik komedi tadında başlayıp insanı bir anda bir aşk hikayesi kaosuna sürüklüyor.Diğer filmlerinden biraz farklı bir atmosfere sahip.

Koş Lola Koş: Çok iyi olduğunu söyleyemem ama macera ve aksiyon severler için kafi derecede bir film.Mafya ile olan bağlantısı ve techno müzik eşliğinde bir koşuşturmaca filmi izlenebilir kılıyor.

Hepsini tam olarak hatırlamıyorum.Zaten çok yeni filmler değiller.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 04/05/2007 :  20:15:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sihirbaz'ı unutmuşuz. Edward NORTON (fight clup) başrolde, yeni sayılır.

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 04/05/2007 :  20:50:08  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sihirbaz gerçekten güzel bir film.Fakat izledim...
HighVoltage sanada tsk ederim açıklamalarından dolayı...

Artılk sıra bende hepsini alıp izlemek kaldı geriye:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 04/05/2007 :  21:06:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence festival filmlerini bir araştır.böylece istediğin türde filmleri bulabilirsin.ve genelde konular daha yoğun işleniyor bu tip filmlerde.benim aklıma gelen 'the road to guantanamo'geçen yıl berlin film festivalinde baya ses getirmişti.biraz araştırmayla istediğin filmleri bulabilirsin bence.kolay gelsin

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 04/05/2007 :  21:28:24  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten güzel fikir...Ama festival filmlerini bulmak pekte kolay deil...Korsana hayır dediğim için...Nerde bulurum bu tür festival filmlerini??

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000