AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 Max Payne 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

LordVoldemort
Üye

İleti 76

İletim - 27/01/2004 :  20:35:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar oyunun sonlarindayim...mona yi olduren o beyaz elbiseli herif varya ismini unuttum..iste onla catisirken oluyorum herif bir turlu olmuyo ...altina gectim golgesi vardi tahtanin altinda, dedim herhalde burdan vurucam ama yokk adam bir turlu olmuyo..yaw bir puf noktasi falan varmi bu isin yardim edin 8 painkillersim olmasina ragmen adam her seferinde beni olduruyo ..bole bir yerlerde bomba falan var mi? nasil oldurucem lutfen acele yardim edin...simdiden tesekkurler.

DeathEater

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  20:37:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk olarak adamın üstünde durduğu platformu ek yerlerinden koparacaksınız takozlarla tavan tutturulmuş takozları vurup kıracaksınız ve bunu yaparken devamlı koşacaksınız. koşmassanız bombalar sizi öldürür. platform çatının üzerine düşüyor. daha sonra üstte duran büyük bir demir var onuda ek yerlerinden vuracaksınız takozlardan daha sonra o buyuk demir düşüyor ve adam demirle birlikte aşağı düşüp ölüyor.
Sayfanın En Üstüne Git

LordVoldemort
Üye

İleti 76

İletim - 27/01/2004 :  22:39:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tesekkurler...
Oyunu Bitirdim.

Oyunda yeni modlar acildi guzel dusunmusler bir tanesi ne kadar dayanabilecegini bir tanesi chapterleri ne kadar kisa zamanda gecebilecegini gosteriyor bide isdedigin bolumu oyna olayi yapmislar ama o ikincisinini anlayamadim yanlis hatirlamiyorsam hard-boiled idi..ayni oyunun basindan basliyo ne farki var onun acaba?

DeathEater
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  23:02:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zorluk derecesi, sitemizdeki Max Payne 2 incelemesinde bunlara değindik eğer baştan bi okursan sanırım sana yararı olur.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000