AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Battle.Net
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 27/04/2007 :  20:48:26  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi akşamlar herkeze
Öğrenmek istediğim birkaç birşey var arkadaşlar, yardımcı olursanız minnettar olurum.
Orjinal Diablo 2 oyunum 2 güne geliyor.Battle nette oynamak için aldım tabi.
ama benim level 40 karakterim vardı.Onunla girebiliyor muyum.Yoksa sıfırdan mı başlamam gerekiyor.
Birde netten oynamak nasıl oluyor sohbet olayları falan yada karakterler savaşabiliyor mu.Clanlar var mı oyunda?
Son olarak ek olarak birşey yüklemek gerekiyor mu netten oynamak için.
:) çok soru sordum ama öğrenmek istiyorum

Teşekkür ederim...

Necromancer

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 27/04/2007 :  21:34:58  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1)yeni karakter açman şart.
2)Sohbet ve karakterler arası savaş tabii ki var.
3)Klanlar da var ama sadece isim olarak.Yani Blizzard'ın koyduğu bir özellik değil.
4)Oynamak için Diablo2 otomatik olarak bir patch indirecek.Bu işlem yaklaşık 5-10 dakika sürebilir.
5)Sorun olursa çekinme.Bu oyunu benden iyi bilen başka Türk bulamazsın:D
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 28/04/2007 :  21:31:43  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim Batuhanus yardımların için.Oyunum gelsin beraber takılır mıyız arada o zaman forumdan başkaları da gelir belki (:

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 28/04/2007 :  21:53:14  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben ancak 1 ay sonra müsait olurum mağlum sınav haftası geldi:(
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 28/04/2007 :  23:22:48  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
:) sınav haftası 1 ay mı sürüyor :P

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 28/04/2007 :  23:40:23  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır tabii ki.Ben biraz ineğim 1 hafta önceden çalışıyorum:).2 hafta sınav var ardından hocaların özel sınavları geliyor:S
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000