AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Paladin Skill/Statları Nasıl Olmalı ve Itemler?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ImmortalKing
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 11/05/2007 :  21:29:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
LvL99 bir paladinin statları nasıl olmalı? ve skilleri zealot(zeal+fanatic) için nasıl olmalı?

Paladine göre oyundaki EN iyi itemelr nelerdir?.Gloveden,kalkana,silaha,ringlere,amulete.. kadar ne olmalı?

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 22/07/2007 :  03:54:39  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi paladinin bir sürü türü var ben yazıyım birini seç sana yazıyım istediğini equipleriyle beraber

Hammeradin (çekiç sallar, equip olsun harika vuruyor)

Tesladin (Shock yada cold aurası açar, kapışmalarda zayıftır)

Avenger (Vengeance skillini kullanır bu skill her türlü elementi vurur bi cold bide fire vurur, bide aura açıyosun adamın elemental resistleri düşüyor)

Smither (Kalkanıyla vurur az vurur ama adamın defansını deler yani def mef dinlemez uber kesmekte bile çok iyidir ama kasması biraz zor equipleri de zordur ama halledebilirsen bunu öneririm)

FoH (Sadece kapışmalarda iyidr canavarlarda zayıftır neden dersen tek bir vuruş yapar ve bekleme süresi canavar kesmek için uzundur, adamın kafasına gökten bi elektirk indirir kapışmalarda iyidr ama adamın lighting resisti varsa çok çok az vurursun)

Buildler böle az çok anlattım seç birini sana herşeyiyle anlatıyım o buildi hepsiin anlatsam çok uzun sürer, sadece sana değil diğer arkadaşlara yardımcı olurum ama kombinasyon olduktan sonra kesinlikle size hammeradin öneririm çok rahat ve tek kasabilcek bi karakterdir ben de ondan yaptım ve çok rahatım, bu arada Dtürk yada Gwod serverinda oynayan var mı??? ikiside aynı yere çıkıyo zaten, oynayan varsa yazsın buraya lütfen, iyi oyunlar...

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000