AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 seckın uyelık ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 26/04/2007 :  22:17:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar avarıs abımız dogru sooolluyo.

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 27/04/2007 :  00:37:25  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman bize susmak düşer.
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 27/04/2007 :  14:46:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bide şöyle bir önerim olacak kötü gidişat yapan üyelerimizin avatarlarının alt kısmına "sarı kart" yada "dikkatli ol" gibi uyarıcı mesajlar yazılırsa nasıl olur sizce!!!D:

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 27/04/2007 :  17:09:15  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben diyorum bu öneri haftalık diye kızıyosunuz bana sonra:)
Bu ve bunun benzeri bir çok konu var...Ve yöneticiler seçkin üyelikten başka bir sıfat getirmeyi uygun görmüyorlar.Açık ve net:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 04/05/2007 :  17:33:13  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Her cici davranan Seçkin Üye olacak diye bir şey de yok tabi. Onun için Seçkin Üye olmak için cici davranıp sonra patlayan arkadaşlar oldu zamanında (: Seçkin Üye olma kriterleri: Akıllı, nazik, terbiyeli, Sevecen, yardımsever olmalısın. Yardımseverlik önemli bir nokta, öyle Serbest ßölümde geyikle zaman geçirmeyin! Arkadaşlarınıza gerek oyunlar konusunda gerek oyun dışı konular hakkında elinizden geldiğince yardımcı olun. Tabi çiçeği burnunda Üye de seçkin olamaz siz de takdir edersiniz ki.. her neyse çok konuşuyorum yine. Önemli şeyler söylemiş gibi hissettim kendimi .p

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000