Ha?Ben öneriden bahsediyorum...Her hafta seçkin üyelikten başka ünvanlarda olsun diye açılan konu oluyor...Ne anlatmak istediğini anlayamadım?Yine mi takılıyorsun bana:)
Takılır o arada bir.Kancası var onun, kaptan Hook o Bu seçkin üyelik konusuna da fazla takılmayın...işin özü şu: öncelikle forumda kendinizi kanıtlamanız lazım.yani kayışı koparacaksınız.öyle bir psikopatlık yapacaksınız ki yöneticiler aman şuna bir seçkin üyelik verelim de ortalığı karıştırmasın diyecekler.Mesela görmüş olduğunuz bütün seçkin üyeler fırtına sonrası sessizliği yaşarlar.İşte arada bir fatih gibiler de eski günlerin hatrına kendini hissettirir
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Yaws seçkin üye olunca nolacaq kal işte ne fark eder gene insanlar aynı üyesin diye değerin düşmüyo ki seçkin üye'ikende aynı insansın Normal üye'ikende fark etmez ki