AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 seckın uyelık ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 25/04/2007 :  15:57:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ya bu uyeler arasında puan drecesı konsa nedenı su seckın uyelıge yaklasma puanı gıbı kım nasıl performans saglıyo kım dusuyo kım nasıl ıste ole bır uygulama beklıyoruz guzel yonetıcılerımızdeen bence iii olur herkes ona gore davranır laflarına dıkkat eder ....

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 25/04/2007 :  16:16:34  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
uslu durana veriliyor zaten seçkin üyelik.Bence gereksiz bir uygulama.
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 25/04/2007 :  16:25:04  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda sitemizde haftalık çıkıyor galiba...Her hafta birisi bu öneriyi söylüyor,yöneticiler gereksiz diyor...Entrasan gerçekten.

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 25/04/2007 :  19:57:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her hafta diye bir şey yok. İstediğimiz zaman, uygun gördüğümüz birini öneriyoruz. Yöneticiler de değerlendiriyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 25/04/2007 :  20:07:06  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ha?Ben öneriden bahsediyorum...Her hafta seçkin üyelikten başka ünvanlarda olsun diye açılan konu oluyor...Ne anlatmak istediğini anlayamadım?Yine mi takılıyorsun bana:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 25/04/2007 :  20:53:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haa pardon o zaman ben yanlış anlamışım. "Her hafta birisi bu öneriyi söylüyor" derken S.Üyelik için söylüyorsun zannettim. Takılma yok :).
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000