AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFSU dan başka araba yarışı yokmu????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

DeadbutDreaming
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 27/01/2004 :  22:21:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hep merak ederim nfsu çılgınlığı neden ileri geli nfs 2 den sonra oyuna bir türlü alışamadı nedenmi.oyun vasatlaşmaya başladı ama grafikleri dahada güxel oldu o da kesin.bence nfsu vasat bir oyun.grafikleri ne kadar güzel olsada oyun çok sınırlı yapay zeka aynı sen hata yapınca yakalaman için oda basit hatalar yapıyor hatta hard da bile oynasan.doğrusunu söylemek gerekirse yapay zekasını anlamak için bu oyunu 13 kere bitirdim 13 farklı araba vede 3 farklı zorluk seviyesinde ama yapay zeka temeli aynı.aldatması kolay.
piyasada bu oyundan daha eski ama kat kat daha güzel bir sürü yarış oyunu var hatta bahsettiklerim simulastonlar mesela le mans 2002(asıl adı le mans 2000 infogrames'in olması lazım) vede Sports car gt.le mans 2000 bence bu güne kadar yapılmı en iyi yarış pisti modellemesine sahip oyun adamlar le mans pistini fazlasıyla detaylı yapmışlar.fiziklerde mükemmele yakın sadece biraz traction yardımı yapmışlar. Sports car gt ise şu an dünyada en büyük gelişim kaydetmiş oyun ne kadar grafik motoru voodoo kartlar için olsada(2 mb texture belleği vede 80000 poligon sınırı).fizik motoru fazlasıyla gelişmiş bir oyun zaten bugüne kadar EA nın F1,Nascar vede SBK serilerini yapan kişiler tarafında geliştirildi aslında oyun bu serilerden daha eski ,bir başlangıç niteliğinde(F1 2000 ,scgt üstünden yapıldı grafik motoru aynı)şu an oyunun dünya çapında yüzlerce geliştiricisi var bunalrda genelde yarış sektöründe olan insanlar yada yazılım uzmanları.bence nfsu yerine bu oyunları oynasanız daha iyi olur.scgtnin şu an internette 3GB den fazla eki(patch, add on siz nederseniz)bulunuyor 240 dan fazla FIA nın arabası vede binlercede araba hatta yüzlercede parkur (ben 138 tane yükledim daha).vede araba ayarları daha detaylı.yapay zeka için tek diye bileceğim biraz geri ama genede baya zorlar .ama yapay zeka için en iyi oyunlar EA nın F1, nascar serileri sierranın Nascar 2003 ü vede infogramesin Lemans seireli.Lemans serisinde yapay zeka gerçekte iyi adamlar siz zorlarsanız zorluyor hatta sizinle aynı sınıftan olan arabalar fren mesafesinde sizi deniyor yada yol vermiyor elinden gelen herşeyi yapıyorlar.
uzun lafın kısası bence nfsu kısa ömürlü bir oyun.bence oyunu oynamak benim için zaman kaybı oldu ama ben grafik görmek istiyorum sokakların kralı olmak istiyorum diyosanız siz bilirsiniz. ben sadece nfsu hakkında bir krittikte bulundum.5 seneden beri araba tasarımı işindeyim vede 1 seneden beri de profesyonel olarak çalışmaya başladım hatta 1 aydan beri profesyonel tasarımcıyım denebilir arabalarla ilgilenen biri(bu ben oluyorum siz deil) nfsu vakit kaybı.
katılabilirsinizde katılmayabilirsiniz de.

You can't live forever, but can you be dead forever?

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  22:24:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DeadbutDreaming doğru söylüyorsunuz ama, sonucunda bu anlattıklarınız çok teknik konular bunlara bu kadar dikkatli ve özenli yaklaşan oyuncu bulmak zor sanırım o yüzden daha basite indirgenmiş oyunlar revaçta.
Sayfanın En Üstüne Git

jackie
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 11/12/2004 :  16:42:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DeadbutDreaming benim size sormak istediğim birşey var ben Le Mans 24 hours(infogrames) oyununu çok seviyorum bu oyunun yeni versiyonu çıktımı acaba daha yeni arabaların olduğu bir oyun
Sayfanın En Üstüne Git

Yoldas
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 17/04/2005 :  14:09:40  Bilgileri Göster  Yoldas için bir ICQ İletisi Gönder  Yoldas'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sayın DeadbutDreaming yazdıklarınızdan anlasılıyor kı bu konuda baya bılgılısınız pekı soylermınız sızce hengı oyunu oynamalıyım? bende nfsu dan sıkıldım bana bır araba yarıs oynu soylermısın?
Sayfanın En Üstüne Git

noir
Üye

Turkey
İleti 144

İletim - 19/05/2005 :  09:50:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sports car gt bence de ea'in yapmış olduğu en iyi yarış oyunu. o kadar fazla add-on bulamadım fakat ben oyun için. sadece araba buldum 300 kadar. pist bulamadım o kadar fazla nerden çektiğini söylersen çok mutlu olurum. kategorileri farklı olsa da rally championship diye bi oyun vardı o dönemlerde yine (99/00 gibi). magnetic fields/electronic arts ortak yapımı. bu oyun da baya zevkliydi. ingiltere rallisini baştan sona oynıyabiliyodunuz. 20dk süren etaplar bile vardı fizik modellemesi de gayet iyiydi. cd'sini kaybettiğim için rally championship oynıyamıyorum şu an ama scgt'ye devam ;)
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 19/05/2005 :  09:58:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DeadbutDreaming dediklerin doğru ama dediğin oyunların büyük bir kısmı simulasyon oyunları.Bu sebebten oyuncular oynayamadığı zaman diğer oyunlara yöneliyorlar.Bende simülasyon oyunları hastasıyım.Bilgisayarımda Colin Mcrae Rally 2005, Fia Gt Racing(Gelmiş geçmiş en iyi simülasyon), F1 2002 var.Ama bu oyunları doğru dürüst oyanamaya başlamak zaman ve emek istiyor.Yeni nesil oyuncuların büyük bir kısmıda bu jadar çaba göstermek istemiyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000